Jesteś w sklepie przeglądasz się w przymierzalni, czy tez w lustrach na sklepie wydaj ci się, że wyglądasz tragicznie. Masz z tego powodu później doła? Chcesz jak najszybciej uciec z tego sklepu? Czy takie sytuacje w ogóle nie mają miejsca, akceptujesz siebie taką jaką jesteś zawsze!?
Gdy się szykujesz na jakiejś wyjście w świetle w swojej łazience wyglądasz doskonale, a przy innym zaś widać twoje niedoskonałości. Macie tak?
Jak to jest z wami? ;)
lista tematów
Czy akceptujesz siebie? strona 4 z 4
symphony: mi sie wydaje, ze lezy. po to modelki sa wieszakowate, by ladnie prezentowac ciuchy.
wiem po sobie, ja musze miec wszystko dopasowane, w innym przypadku wygladam jak ciezarna
w sensie cycki mam duze i dupe. talie mam szczupla i brzuch plaski, wiec jak zaloze cos luznego to automatycznie wydaje sie ze nie mam wciec i jestem kwadratem
w klasycznych ciuchach podejrzewam ze wygladam o wiele lepiej od chudych lasek - spodniczki, sukienki, spodnie. ale w tych obecnie modnych workowych gownach wyjsc bym nie mogla
Te workowate szmaty to na nikim dobrze nie leżą - albo dodają kilogramów, albo podkreślają nienaturalną chudość.
Konto usunięte: Te workowate szmaty to na nikim dobrze nie leżą - albo dodają kilogramów, albo podkreślają nienaturalną chudość.
Ja z luźniejszych rzeczy to tylko w czymś takim wyglądam dobrze:

Reszta luźnych, workowatych ciuchów to katastrofa, nie wiem kto w tym łazi:

Mi się takie luźne tuniki itp w ogóle nie podobają.
to wygląda jak przepasana sznurkiem szmata do podłogi :/
Luźne rzeczy są ok, ale coś, co wygląda po prostu jak kawał materiału jest paskudne :/
straszny ma pysk -.-'
Konto usunięte: Jesteś w sklepie przeglądasz się w przymierzalni, czy tez w lustrach na sklepie wydaj ci się, że wyglądasz tragicznie. Masz z tego powodu później doła? Chcesz jak najszybciej uciec z tego sklepu? Czy takie sytuacje w ogóle nie mają miejsca, akceptujesz siebie taką jaką jesteś zawsze!?
nie mam tak. chyba ze ogolnie mam jakis zly dzien to wszystko mi sie nie podoba. czy akceptuje siebie?na chwile obecna nie bardzo.
mam zamiar wazyc 55kg :)
Konto usunięte: Gdy się szykujesz na jakiejś wyjście w świetle w swojej łazience wyglądasz doskonale, a przy innym zaś widać twoje niedoskonałości. Macie tak?
nie mam tak. jestem zaybeista szczesciara poniewaz nie mam zadnych problemow z cera, zadnych pryszczy krost itp