Gdzie mogę kupić podobny sweterek? Najlepiej net.
Miał ktoś może tą odżywkę? Jakie opinie?
lista tematów
sweterek i odżywka strona 8 z 15
Ave

widzę że mamy podobne gusta

oj tak tak... ale niektóre są fajne
miało być ich sporo to się załapała na farta
jak interesująca to mi też będzie się podobać, czemu nie ;)

dlatego jest charakterystyczna a nie nijaka :)
też nie mam takiego celu, po prostu czasami coś mnie zadziwia i próbuję zrozumieć ale w sumie to po co to :D
Konto usunięte: też nie mam takiego celu, po prostu czasami coś mnie zadziwia i próbuję zrozumieć ale w sumie to po co to :D
no ja nawet nie proboje zrozumiec, marnowanie czasu:)
akurat bez roznicy mi czy wypada, czy nie, ale jak mowie, nie chce mi sie.
mi też się nicole jakoś nie widzi. brzydka nie jest, ale jakaś szczególna też nie.
modelki z wcześniej wstawionego zdjęcia to są babki! im starsze tym lepsze, a do tego jest to klasa sama w sobie i nie muszą pokazywać dupy, cycków i nie wiem czego jeszcze żeby się podobać ludziom.
Jasmina: Ale to właśnie jest fajne :D Podoba mi sie oryginalna uroda, nawet jak jest bardzo dziwna :P
o nie, ja tam wolę klasykę w najlepszym wydaniu ;)
Konto usunięte: wiesz co, u mnie to sie sprawdza, ale ja jestem z natury blondynką, jednak podobają mi się czarnulki i dlatego mam ciemne włosy :-) więc jest jakieś powiązanie :D
a ja znów mam naturalne sporo ciemniejsze włosy i wolę blondynki, chociaż i tak zawsze przedkładam twarz nad kolor włosów
wiem o tym Jaśmino, akceptuję oczywko :D
Konto usunięte: dlatego farbujesz włosy na blond
ja mam jasne włosy i wolę czarne dlatego farbuje na ciemno ;P
logiczne?
nie do końca ponieważ przez kilka lat farbowałam na czarno a i tak wolałam blondynki ;)
i nie jestem blondi z tego względu że je wolę ale juz 10 lat temu mówiłam że na "starość" będe blondyną bo ten kolor odmładza