Gdzie mogę kupić podobny sweterek? Najlepiej net.
Miał ktoś może tą odżywkę? Jakie opinie?
lista tematów
sweterek i odżywka strona 9 z 15
Nicole fajne to ma tylko ciało. Twarz podejrzewam, ze jak jedna z miliona mieszkanek ameryki. Żaden z niej oryginał, w ogole nie ma ludzi o oryginalnej urodzie. Po prostu ciemnoskorych hindusek nie widuje sie na codzien w Polsce, w Indiach oryginalne na pewno nie są.
Konto usunięte: nie do końca ponieważ przez kilka lat farbowałam na czarno a i tak wolałam blondynki ;)
i nie jestem blondi z tego względu że je wolę ale juz 10 lat temu mówiłam że na "starość" będe blondyną bo ten kolor odmładza
ale jednak chyba coś w tym jest, ja kiedys tez farbowalam na blond :-)
jedna ruda jest fajna:D wiesz która:D
Konto usunięte: a krzywię się z tego względu że jak był bum na taki odcień to co druga w moim miasteczku była ruda, ten kolor kiedyś bardzo lubiłam u kobiet ale stał się w końcu nie do zniesienia
a co do tego to fakt rudość królowała na ulicach ale chyba już to mięło
w ogóle to jest mój ulubiony typ urody

Konto usunięte: ja myślę, że to jest wtedy kiedy kobieta jest brzydka a jednak ma coś w sobie, że jest ładna i się nią zachwycają, nie wiem jak to wytłumaczyć :D
hmm... myślę, że każdy ma swój własny gust, mi się czasem podobają brzydcy dla innych kobiet faceci ale nie mówię od razu, że mają oryginalny typ urody :D