Cześć, czołem, kluski z rosołem
Nie wiem czy dobrze trafiłam w dział.
Fakt faktem trochę czasu jeszcze jest, ale że ja rzadko na fotkę zaglądam to pytam teraz.
Otóż.
Chcę chłopakowi (i poniekąd też sobie ;p) kupić, między innymi, taki prezent na Walentynki:
Po drugiej stronie naszyjnika jest opcja wygrawerowania np. naszych imion, ale nie chcę zamawiać grawerowania przez internet.
I tu moje pytania:
1.Czy jeśli zamówię sobie taki naszyjnik i pójdę z nim do grawera, nie będzie to problemem?
2.Ile się czeka na coś takiego?
3.Ile mniej-więcej coś takiego kosztuje?
Pozdrawiam (;
lista tematów
Grawer strona 1 z 2
Konto usunięte: 1.Czy jeśli zamówię sobie taki naszyjnik i pójdę z nim do grawera, nie będzie to problemem?
1. Musiałabyś się zapytać, ale podejrzewam, że nie będzie dla takiego to żadnego problemu.
2. Myślę, że do tygodnia najpóźniej. Zależy od tego ile ma zleceń.
3. Zależy ile liter. Nie wiem jak jest z cenami w Polsce.
Konto usunięte: 1.Czy jeśli zamówię sobie taki naszyjnik i pójdę z nim do grawera, nie będzie to problemem?
1. to żaden problem ;)
2.zalezy ile zamowien maja. ale to robota na jakieś 30 min.
3. u mnie 1zl za literke.
swietny pomysl z tym prezentem
A propos prezentu. Mam problem, bo zbliżają się urodziny mojego małża i sama nie wiem co mu podarować. Najgorsze to, że on też nie wie, bo wszystko ma.
Jakieś pomysły?
Jakieś pomysły?
Czyli tym bardziej nie opłaca mi się zamawiac tego przez internet ;)
Dziękuję ;)
Chciałam już coś takiego kupic na święta, ale po pierwsze brak kasy, a po drugie i tak nie znalazłam nic, co by mi się spodobało ;)
ad.1 nie powinno być problemu, ja ost kupiłam w sklepie muzycznym harmonijkę i oddałam do graweru do jubilera.
ad.2 ja czekałam ok 3 dni.
ad.3 placilam 1,5zl od literki
wspólna sesja w spa (niektórzy mężczyźni lubią ;) )
w Polsce można zrobić taki prezent, więc w Niemczech pewnie też : http://www.znajdzprezent.pl/Prezent/Jazda-Subaru-Impreza-Warszawa.html
ja dałam też kiedyś mojemu KASETĘ AUDIO zespołu Paktofonika (polski hh), ciężko dostępna była, znalazłam tylko na ebay'u, a jaka radość była ;) bo teraz ciężko o kasety ;)
teraz kupiłam harmonijkę, prosty instrumencik :) z tym, że mój o nim wspominał dlatego się zdecydowałam na kupno, nie wiem jak tam z tym Twoim ;p
Robimy regularnie raz na miesiąc. Sauna, masaże, basen etc.
Konto usunięte: w Polsce można zrobić taki prezent, więc w Niemczech pewnie też : http://www.znajdzprezent.pl/Prezent/Jazda-Subaru-Impreza-Warszawa.html
Hmmm... Nie wiem czy by to zaskoczyło.
Konto usunięte: ja dałam też kiedyś mojemu KASETĘ AUDIO zespołu Paktofonika (polski hh), ciężko dostępna była, znalazłam tylko na ebay'u, a jaka radość była ;) bo teraz ciężko o kasety ;)
teraz kupiłam harmonijkę, prosty instrumencik :) z tym, że mój o nim wspominał dlatego się zdecydowałam na kupno, nie wiem jak tam z tym Twoim ;p
Muzykę to on słucha tą co ja, czyli co mu puszczę to musi słuchać. Nie ma nic specjalnego wybranego.
Ciężko z nim.
idz i sie zapytaj

tez idz i zapytaj na litosc boska. jak boisz sie ze nie zdarzysz zrob to szybciej i bedziesz miala z glowy. ale na pewno drozej ci to wyjdzie
j.w
ja zamawialam na allegro i grawer i brelok i nie bylo zadnego problemu
ja swojemu rok temu kupilam zdalnie sterowany helikopter zabawa niesamowita byla :) za rok planuje wykupic ze znajomymi lot helikopterem nad miastem albo zarezerwowac w salonie BMW jazde probna jakim wypasionym samochodem :)
jeżeli ma z tym często styczność to nie, ale wg mnie każdy facet w skrycie chciałby czegoś takiego doświadczyć ;p
współczuję, ja nie jestem jakoś długo w związku, więc pomysłów jeszcze w zanadrzu parę mam

hmm a może jakaś wspólna sesja zdjęciowa? zwykła, bądź akt?

Konto usunięte: ja swojemu rok temu kupilam zdalnie sterowany helikopter zabawa niesamowita byla :) za rok planuje wykupic ze znajomymi lot helikopterem nad miastem albo zarezerwowac w salonie BMW jazde probna jakim wypasionym samochodem :)
Samochód mamy dobry i "wypasiony" więc chyba odpada. A na zabawki jest już znacznie za duży.