Cześć, czołem, kluski z rosołem
Nie wiem czy dobrze trafiłam w dział.
Fakt faktem trochę czasu jeszcze jest, ale że ja rzadko na fotkę zaglądam to pytam teraz.
Otóż.
Chcę chłopakowi (i poniekąd też sobie ;p) kupić, między innymi, taki prezent na Walentynki:
Po drugiej stronie naszyjnika jest opcja wygrawerowania np. naszych imion, ale nie chcę zamawiać grawerowania przez internet.
I tu moje pytania:
1.Czy jeśli zamówię sobie taki naszyjnik i pójdę z nim do grawera, nie będzie to problemem?
2.Ile się czeka na coś takiego?
3.Ile mniej-więcej coś takiego kosztuje?
Pozdrawiam (;
lista tematów
Grawer strona 2 z 2
Konto usunięte: Wystarczy, że muszę go zmusić do pozowania jak ja chcę mu porobić kilka zdjęć lub jak proszę kogoś. Na sesje też by raczej nie miał ochoty. Tym bardziej akt. Na to, to ja bym się w ogóle nie zgodziła.
hmmm faktycznie ciężko będzie coś wymyślić :) nie kończą mu się przypadkiem perfumy?

jeśli chodzi zegarkach, to może jakiś fajny nowy, 'wypasiony'.
mi się już pomysły wyczerpały chyba.
powodzenia :)
Konto usunięte: Fieska:
Samochód mamy dobry i "wypasiony" więc chyba odpada. A na zabawki jest już znacznie za duży.
To kup mu coś do samochodu - jakieś wyposażenie np ;)
Perfumy to zbyt banalne...
Kosmetyki dla mężczyzn to dla mnie zbyt banalne..
Może powiesz nam coś o nim więcej. Jest poważnym człowiekiem, rozrywkowym?
Może czy jego praca męczy?
Ja ostatnio na urodziny swojemu kupiłam sobie sexowną bieliznę, dużą kokardę i zrobiłam wykwitny obiadzik z alkoholem oczywiście.. Ubrana byłam bardzo ładnie .. Kupiłam mu do tego dużą podusię w kształcie serca, owinełam wokół niej list, który napisałam ja i siebie też w wstązke oczywiście :P
Ja tam lubie zwariowane prezenty ;)
Któż wie, może Ci coś wymyślę ;P
Albo pobawcie się w doktora :D
24.XII.2010
@Fieska:
Kup piękny album na zdjęcia i zrób sobie wszędzie zdjęcia: w pracy, na zakupach, na imprezie, w wannie... Niech będzie miał na co patrzeć :) Oczywiście bądź inaczej ubrana, uczesana i umalowana... Do albumu dołącz może coś słodkiego, albo coś praktycznego i duuuuużżżoooo miłych słów :) Np napisz : tak jak mnie widzisz, ja widzę Ciebie.. W każdym miejscu jestem taka sama i tak samo o Tobiemyślę ... bla bla bla i pierwsze zdj zrób z tortem ze świeczkami i niech będzie to ten sam tort jaki będzie miał na urodzinkach.
Może pomyślisz że to głupie, ale nie banalne ... :)
24.XII.2010
Zegarek dostał już rok temu.
Nasz samochód ma wszystko już w sobie więc nic nie potrzebuje.
bomigoraco: Może powiesz nam coś o nim więcej. Jest poważnym człowiekiem, rozrywkowym?
Może czy jego praca męczy?
Bardziej poważny.
Nie wiem myślałam nad książką o akcjach i giełdzie, bo się tym interesuje. Albo o bilecie na F1 tylko nie wiem gdzie taki bilet dostanę. Do tego musiałoby to pasować z naszym urlopem. Zastanawiałam się też nad Paryżem, ale to raczej też nie będzie do zrealizowania, bo nie mam pasującego urlopu.
A co myślicie o torbie? W sumie nie nosi żadnych toreb ani nic takiego, ale może zacznie.

Sama nie wiem co takiemu facetowi można jeszcze sprawić. On twierdzi, że wystarczy, że będę grzeczna. :D