tequilasunrise
tequilasunrise
  23 января 2011 (pierwszy post)

Cześć, czołem, kluski z rosołem :ziober2:
Nie wiem czy dobrze trafiłam w dział.
Fakt faktem trochę czasu jeszcze jest, ale że ja rzadko na fotkę zaglądam to pytam teraz.

Otóż.
Chcę chłopakowi (i poniekąd też sobie ;p) kupić, między innymi, taki prezent na Walentynki:

Po drugiej stronie naszyjnika jest opcja wygrawerowania np. naszych imion, ale nie chcę zamawiać grawerowania przez internet.
I tu moje pytania:
1.Czy jeśli zamówię sobie taki naszyjnik i pójdę z nim do grawera, nie będzie to problemem?
2.Ile się czeka na coś takiego?
3.Ile mniej-więcej coś takiego kosztuje?

Pozdrawiam (;

madzia2143
madzia2143
  23 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: hmm a może jakaś wspólna sesja zdjęciowa? zwykła, bądź akt?

a jak nie wspólna to może Ty się skusisz na taki prezent? możesz zrobić sobie takie zdjęcia, dać mu, zaaranżować miły wieczór i go czymś zaskoczyć ;p
L3Xa
L3Xa
  23 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Samochód mamy dobry i "wypasiony" więc chyba odpada. A na zabawki jest już znacznie za duży.

moze nie za duzy ale inne poczucie humoru ma :)
z oklepanych prezentow portfel, pasek do spodni, koszula
madzia2143
madzia2143
  23 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wystarczy, że muszę go zmusić do pozowania jak ja chcę mu porobić kilka zdjęć lub jak proszę kogoś. Na sesje też by raczej nie miał ochoty. Tym bardziej akt. Na to, to ja bym się w ogóle nie zgodziła.

hmmm faktycznie ciężko będzie coś wymyślić :) nie kończą mu się przypadkiem perfumy? :mrgreen:
Fieska
Fieska
  23 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: hmmm faktycznie ciężko będzie coś wymyślić :) nie kończą mu się przypadkiem perfumy?

Ma nowe. Ostatnio mu kupowałam.
madzia2143
madzia2143
  23 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ma nowe. Ostatnio mu kupowałam.

to może faktycznie coś z bardziej oklepanych rzeczy jak już L3Xa wspomniała.
Albo jeśli lubicie teatr, to może akurat jest jakiś fajny spektakl u Was..
madzia2143
madzia2143
  23 января 2011

jeśli chodzi zegarkach, to może jakiś fajny nowy, 'wypasiony'.
mi się już pomysły wyczerpały chyba.
powodzenia :)

bomigoraco
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 82
bomigoraco
  24 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Fieska: Samochód mamy dobry i "wypasiony" więc chyba odpada. A na zabawki jest już znacznie za duży.

To kup mu coś do samochodu - jakieś wyposażenie np ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: nie kończą mu się przypadkiem perfumy?

Konto usunięte
Konto usunięte: Ma nowe. Ostatnio mu kupowałam.

Perfumy to zbyt banalne...
Kosmetyki dla mężczyzn to dla mnie zbyt banalne..

Może powiesz nam coś o nim więcej. Jest poważnym człowiekiem, rozrywkowym?
Może czy jego praca męczy?

Ja ostatnio na urodziny swojemu kupiłam sobie sexowną bieliznę, dużą kokardę i zrobiłam wykwitny obiadzik z alkoholem oczywiście.. Ubrana byłam bardzo ładnie .. Kupiłam mu do tego dużą podusię w kształcie serca, owinełam wokół niej list, który napisałam ja i siebie też w wstązke oczywiście :P

Ja tam lubie zwariowane prezenty ;)
Któż wie, może Ci coś wymyślę ;P
Albo pobawcie się w doktora :D

24.XII.2010 :zakochany:

bomigoraco
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 82
bomigoraco
  24 января 2011

@Fieska:
Kup piękny album na zdjęcia i zrób sobie wszędzie zdjęcia: w pracy, na zakupach, na imprezie, w wannie... Niech będzie miał na co patrzeć :) Oczywiście bądź inaczej ubrana, uczesana i umalowana... Do albumu dołącz może coś słodkiego, albo coś praktycznego i duuuuużżżoooo miłych słów :) Np napisz : tak jak mnie widzisz, ja widzę Ciebie.. W każdym miejscu jestem taka sama i tak samo o Tobiemyślę ... bla bla bla i pierwsze zdj zrób z tortem ze świeczkami i niech będzie to ten sam tort jaki będzie miał na urodzinkach.
Może pomyślisz że to głupie, ale nie banalne ... :)

24.XII.2010 :zakochany:

Fieska
Fieska
  24 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: madzia2143

Zegarek dostał już rok temu.

bomigoraco
bomigoraco: To kup mu coś do samochodu - jakieś wyposażenie np ;)

Nasz samochód ma wszystko już w sobie więc nic nie potrzebuje.

bomigoraco
bomigoraco: Może powiesz nam coś o nim więcej. Jest poważnym człowiekiem, rozrywkowym? Może czy jego praca męczy?

Bardziej poważny.

Nie wiem myślałam nad książką o akcjach i giełdzie, bo się tym interesuje. Albo o bilecie na F1 tylko nie wiem gdzie taki bilet dostanę. Do tego musiałoby to pasować z naszym urlopem. Zastanawiałam się też nad Paryżem, ale to raczej też nie będzie do zrealizowania, bo nie mam pasującego urlopu.
A co myślicie o torbie? W sumie nie nosi żadnych toreb ani nic takiego, ale może zacznie.

Sama nie wiem co takiemu facetowi można jeszcze sprawić. On twierdzi, że wystarczy, że będę grzeczna. :D
madzia2143
madzia2143
  24 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A co myślicie o torbie? W sumie nie nosi żadnych toreb ani nic takiego, ale może zacznie.

ja tam nie lubię męskich toreb, ale to moja opinia ;) jeśli on jest bardziej poważny i praktyczny, to nie jest to zły pomysł, wiele rzeczy tam potrzebnych pomieści ;)
razotka
razotka
  24 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1.Czy jeśli zamówię sobie taki naszyjnik i pójdę z nim do grawera, nie będzie to problemem? 2.Ile się czeka na coś takiego? 3.Ile mniej-więcej coś takiego kosztuje?

Raczej nie ;)
ja myślę, że to zależy czy będzie robione na miejscu czy gdzieś wysyłane
u mnie 1zł od literki
QBedeTwymAniolemQ
QBedeTwymAniolemQ
  24 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

patrz:

zamów mu tort ;DD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.