animka
animka
  7 февраля 2011 (pierwszy post)

Witam
W sobotę wybieram się na bal przebierańców, a raczej- na imprezę, na którą należy się za coś przebrać. Z kreatywnością pod tym względem u mnie cienko, dodatkowo jak widać, mam niewiele czasu żeby coś skombinować. Chciałabym się przebrać w coś, w czym będzie mi wygodnie, żeby mi to nie przeszkadzało w zabawie i żebym czuła się dobrze. Myślałam o

tylko nie wiem, z czego mogę wykonać tę spódniczkę :woot: mogłabym zamówić z allegro, ale boję się, że do tego czasu może nie przyjść. Zamiast kwiatowego stanika chciałam wziąć białą bokserkę i na szyję sznur kwiatów.

Jakieś pomysły? Sugestie? Dodam, że mój partner prawdopodobnie będzie kowbojem :ninja:

za wszelkie głupie, bezsensowne i nic nie wnoszące do tematu odpowiedzi- dziękuję.

mmaryjka
mmaryjka
  7 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: siebie pokażesz?

właśnie nie, bo zdechł mi komputer i zdjęcia przepadły. to też jest takie słabe, bo z facebooka, a inne na których lepiej widać przepadły razem z tysiącami innych, genialnych zdjęć:and:
animka
animka
  7 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja byłam kowbojką i miałam nawet swojego konia, o takiego

świetny :mrgreen: mój chłopak chce za kowboja

Konto usunięte
Konto usunięte: a tak to spodniczke moge ubrac np na dyskoteke.

no właśnie u mnie to odpada, bo nie chodzę w tego typu ciuchach :)
mmaryjka
mmaryjka
  7 февраля 2011
animka
animka: świetny

kupiony w ikei, może jakieś znajome dziecko będzie miało do pożyczenia;d u mnie stoi do dziś przy wejściu i wita ludzi
animka
animka
  7 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to poleć na łatwiznę. ja założyłam króciutkie jeansowe szorty do tego białą bokserkę, kupiłam w top shopie kamizelkę i od koleżanki pożyczyłam kapelusz i kowbojki. i od siostry konia

właśnie mam takie szorty, bokserke też, kamizelkę mam taką karmelową ze skóry, kapelusz też mam w takim kolorze, tylko z butami najgorzej. ale to zawsze jest jakaś opcja.
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  7 февраля 2011
animka
animka: no właśnie u mnie to odpada, bo nie chodzę w tego typu ciuchach :)

aha :-) no to zalezy w czym chodzisz i w czym sie dobrze czujesz.

a jakby cos takiego?;d
madzia2143
madzia2143
  7 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie nie, bo zdechł mi komputer i zdjęcia przepadły. to też jest takie słabe, bo z facebooka, a inne na których lepiej widać przepadły razem z tysiącami innych, genialnych zdjęć

tez to kiedyś przeżyłam :ninja:
madzia2143
madzia2143
  7 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a jakby cos takiego?;d

i całą imprezę w bandażach?
po za tym duuuużo tych bandaży by potrzebowała, trochę by zostawiła $ w aptece.
animka
animka
  7 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a jakby cos takiego?;d

o fuuck :ninja:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  7 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i całą imprezę w bandażach? po za tym duuuużo tych bandaży by potrzebowała, trochę by zostawiła $ w aptece.

no strój by zrobił furrorę bez dwóch zdań ;P i byłaby najlepiej przebrana bo nikt by mnie nie poznał, ;P potem mogłaby zdjać bandaz z głowy ;d bandaze nie sa takie drogie :-)
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  7 февраля 2011
animka
animka: o fuuck

buahaha, mnie smieszy ten stroj, zrobiłby furrorę ;d ale cholera wie czy to wygodne ;d
madzia2143
madzia2143
  7 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no strój by zrobił furrorę bez dwóch zdań ;P i byłaby najlepiej przebrana bo nikt by mnie nie poznał, ;P potem mogłaby zdjać bandaz z głowy ;d bandaze nie sa takie drogie :-)

biorąc pod uwagę, że musiałaby całe ciało nimi owinąć, uwierz, że by trochę zostawiła ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: buahaha, mnie smieszy ten stroj, zrobiłby furrorę ;d ale cholera wie czy to wygodne ;d

nie jest wygodne. bardzo nie wygodne ;pi strasznie by się pociła w tym.
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  7 февраля 2011

Ja na sensation white miałam też coś takiego, skrzydełka, różdzka i aureola, ale tu juz jej nie ma bo znajomi jak mierzyli to w koncu sie złamała ;P

http://www11.speedyshare.com/files/26731074/download/25102008049.jpg

nie dodaje jako zdjecie bo za duze.

Babsy
Babsy
  7 февраля 2011

uczennica fajny pomysl:)
zajrzyj do szukaja (lumpa) za pare zlotych moze cos znajdziesz, jak niez jakich normalnych ciuchow zmontowac jakies przebranie, to moze i typowy stroj jakies postaci znajdziesz. ja w jednym lumpie widzialam jakies przebrania kosciotrupa, pasterki i nie pamietam jeszcze czego. jesli masz cos zalozyc tylko raz, nie warto przeplacac:)

drtretter
drtretter
  7 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www11.speedyshare.com/files/26731074/download/25102008049.jpg nie dodaje jako zdjecie bo za duze.

Panience brak pieniędzy na ubrania? :woot:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  7 февраля 2011
animka
animka: Jakieś pomysły? Sugestie? Dodam, że mój partner prawdopodobnie będzie kowbojem

A nie możesz być kowbojką ? :D

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.