Witam
W sobotę wybieram się na bal przebierańców, a raczej- na imprezę, na którą należy się za coś przebrać. Z kreatywnością pod tym względem u mnie cienko, dodatkowo jak widać, mam niewiele czasu żeby coś skombinować. Chciałabym się przebrać w coś, w czym będzie mi wygodnie, żeby mi to nie przeszkadzało w zabawie i żebym czuła się dobrze. Myślałam o
tylko nie wiem, z czego mogę wykonać tę spódniczkę mogłabym zamówić z allegro, ale boję się, że do tego czasu może nie przyjść. Zamiast kwiatowego stanika chciałam wziąć białą bokserkę i na szyję sznur kwiatów.
Jakieś pomysły? Sugestie? Dodam, że mój partner prawdopodobnie będzie kowbojem
za wszelkie głupie, bezsensowne i nic nie wnoszące do tematu odpowiedzi- dziękuję.
lista tematów
bal przebierańców strona 3 z 4
Konto usunięte: to poleć na łatwiznę. ja założyłam króciutkie jeansowe szorty do tego białą bokserkę, kupiłam w top shopie kamizelkę i od koleżanki pożyczyłam kapelusz i kowbojki. i od siostry konia
właśnie mam takie szorty, bokserke też, kamizelkę mam taką karmelową ze skóry, kapelusz też mam w takim kolorze, tylko z butami najgorzej. ale to zawsze jest jakaś opcja.
Konto usunięte: no strój by zrobił furrorę bez dwóch zdań ;P i byłaby najlepiej przebrana bo nikt by mnie nie poznał, ;P potem mogłaby zdjać bandaz z głowy ;d bandaze nie sa takie drogie :-)
biorąc pod uwagę, że musiałaby całe ciało nimi owinąć, uwierz, że by trochę zostawiła ;)
Konto usunięte: buahaha, mnie smieszy ten stroj, zrobiłby furrorę ;d ale cholera wie czy to wygodne ;d
nie jest wygodne. bardzo nie wygodne ;pi strasznie by się pociła w tym.
Ja na sensation white miałam też coś takiego, skrzydełka, różdzka i aureola, ale tu juz jej nie ma bo znajomi jak mierzyli to w koncu sie złamała ;P
http://www11.speedyshare.com/files/26731074/download/25102008049.jpg
nie dodaje jako zdjecie bo za duze.
uczennica fajny pomysl:)
zajrzyj do szukaja (lumpa) za pare zlotych moze cos znajdziesz, jak niez jakich normalnych ciuchow zmontowac jakies przebranie, to moze i typowy stroj jakies postaci znajdziesz. ja w jednym lumpie widzialam jakies przebrania kosciotrupa, pasterki i nie pamietam jeszcze czego. jesli masz cos zalozyc tylko raz, nie warto przeplacac:)