Potrzebuje pomocy;D chce zmienić wisiorek, ale nie mogę się zdecydować. Według was który jest ładniejszy?
1.
2.
lista tematów
Wisiorek ;) strona 2 z 2
Konto usunięte: Przeczytaj sobie temat, bo chyba chciałam znać opinie innych, ale ona mi raczej nic nie dala wiec muszę sama zdecydować. Rozumiesz?
po co Ci nasze opinie skoro i tak zrobisz swoje? Wg mnie zakłada się temat po to by się poradzić, a jeśli ktoś Ci radzi, że to jest tandetne to może warto rozejrzeć się za czymś innym?
Konto usunięte: po co Ci nasze opinie skoro i tak zrobisz swoje? Wg mnie zakłada się temat po to by się poradzić, a jeśli ktoś Ci radzi, że to jest tandetne to może warto rozejrzeć się za czymś innym?
No, ale akurat szukałam czegoś w necie i ze wszystkich spodobały mi się te 2. Mam kilka różnych wisiorków i chciałam tak na zmianę. A tu wszyscy piszą, że tandetne nie o taka rade i chodziło .....
Mam podobne ( ale ładniejsze ) do obydwóch.
Co prawda pierwszy mam cały w srebrne diamenciki i bez tego srebrnego paska po środku ( od mamy )
A drugi mam z fioletowymi i srebrnymi na przemian.
Ja preferuje ten pierwszy, choć z reguły nosze obydwa naraz ( na jednym łańcuszku) pierwszy nałożony na drugi i wygląda dobrze moim zdaniem.