Temat z nudów no i w sumie dawno takiego nie było ( chyba ).
Paulina Sykut - pogodynka tv Polsat, wygrała show "Tylko nas dwoje", brała udział w Idolu...
A teraz do rzeczy:
Pytania:
1. Podoba Wam się jej uroda ?
2. Co na "tak" co na "nie" ?
Pozdrawiam :)
lista tematów
Pogodynka strona 2 z 10
Jak ona dla Was (piszę o Twoim i o innych postach) jest przeciętna to niektóre laski z tego forum nie są nawet brzydkie bo to za łagodne określenie, moim zdaniem troche ta ocena jest hmmm zbyt krytyczna?
Pewnie większość tutaj uważa się za ładnych lub przeciętnych, ale w takim wypadku to ona jest piękna ;d
Nie zrozumcie mnie źle, nie miałam na myśli, że ocena jest krytyczna bo Ty jesteś brzydka.
Po prostu widzę po moich koleżankach choćby nawet, 'ta brzydka, ta paskudna, ta ma cellulit, ta nic specjalnego, ta przeciętna' a same im się nie równają do pięt.

Owszem, ale trzeba spojrzeć trzeźwym okiem i ocenić kogoś obiektywnie ;-)
Po prostu nie rozumiem (piszę o moich koleżankach niektórych) jak można być brzydkim i o ładnej kobiecie powiedzieć, że jest przeciętna? Wydaje mi się, że to zazdrość.
Konto usunięte: Po prostu nie rozumiem (piszę o moich koleżankach niektórych) jak można być brzydkim i o ładnej kobiecie powiedzieć, że jest przeciętna?
Myślę podobnie jak Ty ;) Moje zdanie jest takie, że owszem - ktoś się może komuś nie podobać, nie być w czyimś typie ale nie oznacza to, że oceniana osoba od razu ma być uznana za brzydką/przeciętną :)
Prinz: możliwe, że Ty tak robisz, ale ja nie. Ja uważam, że np Beckham, Iglesias etc są przystojniejsi ode mnie
nie robię, napisałam w moim pierwszym poscie, że jest ładna i uważam, że jest ładniejsza ode mnie :-) pisze ogólnie
Konto usunięte: Myślę podobnie jak Ty ;) Moje zdanie jest takie, że owszem - ktoś się może komuś nie podobać, nie być w czyimś typie ale nie oznacza to, że oceniana osoba od razu ma być uznana za brzydką/przeciętną :)
No dla mnie by było grzechem napisać, że ona jest brzydka albo przeciętna bo doskonale wiem, że jest ładniejsza ode mnie więc jaka ja bym musiała być?

Konto usunięte: Owszem, ale trzeba spojrzeć trzeźwym okiem i ocenić kogoś obiektywnie ;-)
Po prostu nie rozumiem (piszę o moich koleżankach niektórych) jak można być brzydkim i o ładnej kobiecie powiedzieć, że jest przeciętna? Wydaje mi się, że to zazdrość.
trochę racji masz, nie ma co ukrywać. ale czasem to zazdrość a czasem po prostu inny gust.
ja mam taką znajomą, którą większość uważa za bardzo atrakcyjną- dla mnie jest po prostu ładna, szału nie ma, bo po prostu nie lubię takich napompowanych blondyn z lokami na głowie.