Slyszalam o tych plastrach, ktore pomimo iz nie ciesza sie zbyt dobra opinia,postanowilam je wyprobowac. Niestety nie znalazlam ich w zadnym sklepie/aptece.

hahaha teraz mnie rozbawiłaś :-) to było kompletnie bez sensu, najpierw musisz zrobić peeling dłoni aby zetrzeć obumarły naskórek, ja jak nie mam nic fajnego do dłoni to robię mydłem z solą lub z cukrem :-) to wygładzi ręce, następnie nakładamy bardzo bardzo grubą warstwę kremu do rąk lub innego nawilżającego, ale naprawdę grubo! maczamy ręke w parafinie raz, wyciągamy czekamy aż trochę zastygnie, drugi raz wyciągamy i trzeci raz i znowu wyciągamy, zakładamy worek (może być sniadaniowy) zakładamy ręcznik lub specjalną rękawicę frotową po 20 min zdejmujemy, razem z workiem ściągamy parafinę :-) nie myć rąk można wytrzeć w ręcznik. Jednak samej bedzie Ci trudno musiałabyś poprosić kogoś o pomoc z drugą ręką ;P mogę Ci polecić coś cudownego przed parafiną:
 hahaha teraz mnie rozbawiłaś :-) to było kompletnie bez sensu, najpierw musisz zrobić peeling dłoni aby zetrzeć obumarły naskórek, ja jak nie mam nic fajnego do dłoni to robię mydłem z solą lub z cukrem :-) to wygładzi ręce, następnie nakładamy bardzo bardzo grubą warstwę kremu do rąk lub innego nawilżającego, ale naprawdę grubo! maczamy ręke w parafinie raz, wyciągamy czekamy aż trochę zastygnie, drugi raz wyciągamy i trzeci raz i znowu wyciągamy, zakładamy worek (może być sniadaniowy) zakładamy ręcznik lub specjalną rękawicę frotową po 20 min zdejmujemy, razem z workiem ściągamy parafinę :-) nie myć rąk można wytrzeć w ręcznik. Jednak samej bedzie Ci trudno musiałabyś poprosić kogoś o pomoc z drugą ręką ;P mogę Ci polecić coś cudownego przed parafiną: ohh mogłabym o tym książkę napisać :-)
 ohh mogłabym o tym książkę napisać :-)