lista tematów
kredka z lovelyy
widziałam własnie kredke w rossmanie.. i moje pytanie czy lepiej brazową czy czarna bo w sklepie sobie pomyslalam ze brązowa bedzie sie troszke gryzła z  czarnym tuszem chce ja stosowac na zewnętrzna końcówke oka .. co sądzicie??
Blondynce raczej czarna pasuję.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Konto usunięte: widziałam własnie kredke w rossmanie.. i moje pytanie czy lepiej brazową czy czarna bo w sklepie sobie pomyslalam ze brązowa bedzie sie troszke gryzła z czarnym tuszem chce ja stosowac na zewnętrzna końcówke oka .. co sądzicie??
NIE !
kupiłam z ciekawosci,promocja była...lepiej dodac kilka złotych i kupić juz z Eveline . Kredka lovely trzyma sie góra 2h rozmazuje się i wgl odradzam.
Konto usunięte: widziałam własnie kredke w rossmanie.. i moje pytanie czy lepiej brazową czy czarna bo w sklepie sobie pomyslalam ze brązowa bedzie sie troszke gryzła z czarnym tuszem chce ja stosowac na zewnętrzna końcówke oka .. co sądzicie??
Mam i czarną, i brązową, jedna i druga jest ok, zależy, jaki efekt chcesz osiągnąć.
Jak dla mnie, nie gryzie się z czarnym tuszem, moze dlatego, że ja lekko tuszuję rzęsy, nie muszę mocniej.
Zawsze możesz brązowy tusz kupić i zobaczyć, jak to będzie z brązowym wyglądać.
jakoś nie przypadły mi do gustu ich kredki.

Jest świetna.
 Jest świetna.