Hej ho :D
Do zalozenia tematu tutaj sklonily mnie opakowania kondomow, z ktorych smiechalam (tak, smiechac to polskie slowo!) dobre 10 minut w sklepie.
Dla nieobeznanych tak wygladaja kondomy o ktorych mowie:

Jak wygladaja wewnatrz to nie wiem, ale przypuszczam, ze tak:

tak kolorystycznie, raczej bez czarnego, bo wiadomo, pomniejsza, a tego zadny z panow raczej nie chce.
Przechodzimy jednak do sedna:
JLS - brytyjski zespol tzn bojsband powstal jakos w 2008 roku, zreszta to niewazne:
zdjatka:

1. w skali od 0 do 10 ile?
2. co wam sie w nich najbardziej podoba/co najmniej??
3. panie, ktorego wzielybyscie z checia do lozka?
4. panowie, wiadomo ze chcecie byc nimi, ale ktorym najbardziej?? (a jak nie to klamiecie i przemawia przez was zazdrosc, bo maja kase, dupeczki, fajne klaty i opalenizny, kazdy z was tak by chcal
)
nie no sorry, nie moge nawet byc powazna piszac to czwarte pytanie
Do zalozenia tematu tutaj sklonily mnie opakowania kondomow, z ktorych smiechalam (tak, smiechac to polskie slowo!) dobre 10 minut w sklepie.
Dla nieobeznanych tak wygladaja kondomy o ktorych mowie:

Jak wygladaja wewnatrz to nie wiem, ale przypuszczam, ze tak:

tak kolorystycznie, raczej bez czarnego, bo wiadomo, pomniejsza, a tego zadny z panow raczej nie chce.
Przechodzimy jednak do sedna:
JLS - brytyjski zespol tzn bojsband powstal jakos w 2008 roku, zreszta to niewazne:
zdjatka:

1. w skali od 0 do 10 ile?
2. co wam sie w nich najbardziej podoba/co najmniej??
3. panie, ktorego wzielybyscie z checia do lozka?
4. panowie, wiadomo ze chcecie byc nimi, ale ktorym najbardziej?? (a jak nie to klamiecie i przemawia przez was zazdrosc, bo maja kase, dupeczki, fajne klaty i opalenizny, kazdy z was tak by chcal

nie no sorry, nie moge nawet byc powazna piszac to czwarte pytanie

Pozdrawiam, Agus