agoosiaaa
agoosiaaa
  23 февраля 2011 (pierwszy post)
Hej ho :D

Do zalozenia tematu tutaj sklonily mnie opakowania kondomow, z ktorych smiechalam (tak, smiechac to polskie slowo!) dobre 10 minut w sklepie.
Dla nieobeznanych tak wygladaja kondomy o ktorych mowie:

Jak wygladaja wewnatrz to nie wiem, ale przypuszczam, ze tak:

tak kolorystycznie, raczej bez czarnego, bo wiadomo, pomniejsza, a tego zadny z panow raczej nie chce.

Przechodzimy jednak do sedna:

JLS - brytyjski zespol tzn bojsband powstal jakos w 2008 roku, zreszta to niewazne:
zdjatka:

1. w skali od 0 do 10 ile?
2. co wam sie w nich najbardziej podoba/co najmniej??
3. panie, ktorego wzielybyscie z checia do lozka?
4. panowie, wiadomo ze chcecie byc nimi, ale ktorym najbardziej?? (a jak nie to klamiecie i przemawia przez was zazdrosc, bo maja kase, dupeczki, fajne klaty i opalenizny, kazdy z was tak by chcal :tak:)

nie no sorry, nie moge nawet byc powazna piszac to czwarte pytanie :crylol:

Pozdrawiam, Agus :lol2:
ImaDrug
ImaDrug
  24 февраля 2011
http://www.youtube.com/watch?v=eV_WunW1KR8&feature=channel
To chyba ich najbardziej popularna piosenka w Polsce
Nemuri
Nemuri
  24 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wtedy będzie szał na te durexy ze zdjęciem jednego z nich i będą słit focie na nk z paczką prezerwatyw ;D no ale bedzie szał,bo hot nastka ma zdjęcie z idolem ;D

przerażająca ,aczkolwiek bardzo realna wizja. :mrgreen:
swoją drogą chlopcy z boysbandów nigdy mi się nie podobali...
ToxicRat
ToxicRat
  24 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wtedy będzie szał na te durexy ze zdjęciem jednego z nich i będą słit focie na nk z paczką prezerwatyw ;D no ale bedzie szał,bo hot nastka ma zdjęcie z idolem ;D

Cholera, to ja się domagam gumek z pyszczkiem Ala Pacino!!
agoosiaaa
agoosiaaa
  24 февраля 2011
luk7
luk7: wiadomo,że nie chciałbym być żadnym z nich. Kasę ma każdy który myśli i ma dobrą prace/firmę. Dupeczki niech sobie mają.Gustuje w Kobietach. Opalenizna to nie problem. Imo żadne z nich nie ma fajnej klaty oraz propocjonalnych ramion.

zazdrosc, przez ciebie przemawia tylko zazdrosci :rotfl:

Owieczka
Owieczka: opalenizne?... eee myślałam że są po prostu czarni znaczy, przepraszam, że są afroamerykanami... w każdym bądź razie, dobrze że nie używam gumek, bo by mi je obrzydzili do końca

szczerze :woot:
to moze oni sa czarni, jeden z nich chyba tak, ale reszta mi sie nie wydaje :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba po to są ich twarze na kondomach, żeby je używać, bo jeszcze takiego osobnika spłodzimy

haha, dokladnie :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: ich nie chcę, ale mogłabym mieć kase, fajna klate, opalenizne i DUPECZKI. chwilami nie wiem po co ja studiuje

widzisz, po prostu nastepnym razem jak bedzie xfactor to sie do niego zglos i zrob taka kariere, jak oni :Tak:
moze i twoja twarz za pare lat pojawi sie na paczkach durexow :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Przemawia przez Was zazdrość. Współczuję Wam.

masz racje Folek, zreszta juz nie raz to tu pisalam :taK:

Konto usunięte
Konto usunięte: i nasi najładniej śpiewają !

to ja chce byc tym najmniejszym, co czesto ma klate na wierzchu i jest na niebieskich gumkach :rock:

Konto usunięte
Konto usunięte: btw, nigdy nie słyszałem o tym zespole. Czy to normalne ?

jak najbardziej, chcialabym byc na twoim miejscu i tez o nim nigdy nie uslyszec!

Konto usunięte
Konto usunięte: smutłem

nie smutaj :(

Konto usunięte
Konto usunięte: Są beznadziejni! Jak już wiele dziewczyn zdążyło zauważyć ;P Ich piosenki już zaczynają lecieć w polskich stacjach,kwestia czasu jak nasze polskie nastki zaczną za nimi szaleć.Wtedy będzie szał na te durexy ze zdjęciem jednego z nich i będą słit focie na nk z paczką prezerwatyw ;D no ale bedzie szał,bo hot nastka ma zdjęcie z idolem ;D

haha o tym nie pomyslalam :rotfl:
luk7
luk7
  24 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zazdrosc, przez ciebie przemawia tylko zazdrosci

Przecież jak można nie zazdrościć jesli teraz jestem w pracy,zarabiam, mam styczność z dupeczkami,opalam się przez okno i grzebie sobie w internecie.
Insuffisant
Insuffisant
  24 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. w skali od 0 do 10 ile? 2. co wam sie w nich najbardziej podoba/co najmniej?? 3. panie, ktorego wzielybyscie z checia do lozka?

1. Jakieś 2.
2. Ciemna skóra.
3. Żadnego :D.
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  24 февраля 2011

Jeśli to ma byc jakaś reklama, to w rzeczy samej sobie pomogli-przynajmniej teraz wiem, że tacy debile istnieją :rotfl:

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  24 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: . panowie, wiadomo ze chcecie byc nimi, ale ktorym najbardziej?? (a jak nie to klamiecie i przemawia przez was zazdrosc, bo maja kase, dupeczki, fajne klaty i opalenizny, kazdy z was tak by chcal ) nie no sorry, nie moge nawet byc powazna piszac to czwarte pytanie

:crylol:

Pijana ostatnio za często bywasz.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

ImaDrug
ImaDrug
  24 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: przerażająca ,aczkolwiek bardzo realna wizja.

Konto usunięte
Konto usunięte: haha o tym nie pomyslalam

wyobrażacie sobie co sie będzie działo? ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: to moze oni sa czarni, jeden z nich chyba tak, ale reszta mi sie nie wydaje

na teledyskach troche inaczej wyglada ta ich opalenizna niz na zdjęciach wiec trudno powiedzieć czy są opaleni czy taka ich natura
agoosiaaa
agoosiaaa
  24 февраля 2011
luk7
luk7: Przecież jak można nie zazdrościć jesli teraz jestem w pracy,zarabiam, mam styczność z dupeczkami,opalam się przez okno i grzebie sobie w internecie.

no wlasnie, a moglbys w tym czasie lezec tylkiem do gory, a laseczki by ci przez ten czas dobrze robily, a tak to nic tylko praca i praca :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Ciemna skóra.

az taka ciemna :woot:

Sylvinka
Sylvinka: Jeśli to ma byc jakaś reklama, to w rzeczy samej sobie pomogli-przynajmniej teraz wiem, że tacy debile istnieją

czekaj, czekaj...
przyczynilam sie do reklamy jls w polsce :/
jak w polandzie lasencje zaczna za nimi szalec bede sie obwiniac :/

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Pijana ostatnio za często bywasz.

ej, od tamtego razu nie pilam nic!
ale jak cholera wydaje mi sie, ze dzisiaj jest piatek :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: wyobrażacie sobie co sie będzie działo? ;D

boje sie sobie to wyobrazic :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: na teledyskach troche inaczej wyglada ta ich opalenizna niz na zdjęciach wiec trudno powiedzieć czy są opaleni czy taka ich natura

no mi sie wydawalo ze jedne jest czarny, a reszta jest zjarana na maksa, by mu dorownac, ale pewnosci to nie mam... :P
luk7
luk7
  24 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no wlasnie, a moglbys w tym czasie lezec tylkiem do gory, a laseczki by ci przez ten czas dobrze robily, a tak to nic tylko praca i praca

tyłkiem do góry i laska robiła by dobrze? :wtf:
Nie,no mam tam gilgotki :rotfl:
ImaDrug
ImaDrug
  24 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no mi sie wydawalo ze jedne jest czarny, a reszta jest zjarana na maksa, by mu dorównać, ale pewności to nie mam... :P

na każdym zdjęciu inaczej wyglądają a na teledysku jeszcze inaczej no ale fakt,jeden bardziej się wyróżnia od pozostałych ;P

Konto usunięte
Konto usunięte: przyczynilam sie do reklamy jls w polsce :/ jak w polandzie lasencje zaczna za nimi szalec bede sie obwiniac :/

no możne trochę się przyczyniłaś,bo ogólnie już ich piosenki lecą w radiostacjach naszych więc tylko 50% będzie Twojej winy ;P ale nie przejmuj się...to pewnie minie jak każda "plaga" nastolatek ;P na razie jest boski Bajber :D
Sensi
Sensi
  24 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. w skali od 0 do 10 ile? 2. co wam sie w nich najbardziej podoba/co najmniej?? 3. panie, ktorego wzielybyscie z checia do lozka?
1. nie znam ich. :ninja: więc 0.
2. nic mi się nie podoba.
3. tego pana brałabym! :napalony:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  26 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ej, od tamtego razu nie pilam nic! ale jak cholera wydaje mi sie, ze dzisiaj jest piatek

To zmniejsz dawkę lekarstw :>

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.