kulturkaa
kulturkaa
  14 марта 2011 (pierwszy post)

Witam.
Kupiłam sobie kilka dni temu świetne szpileczki. Problem polega na tym że niestety są leciutko luźne i trochę mi się zsuwają ze stopy. Nie jest to wina rozmiaru, ponieważ najpierw przymierzyłam 38 z wystawy i był troszkę luźnawy, więc kobitka dała mi 37, ale nawet nie miałam co marzyć że się w nie wcisnę, więc dała mi znów 38 tylko tym razem z magazynu, prosto z pudełka i były idealne. Niestety po jakimś czasie chodzenia chyba się rozciągnęły :( Nie pójdę ich wymienić, bo już są fleczki lekko zdarte, poza tym i tak 37 był za mały. Tak więc mam pytanie o wkładki, widziałam kiedyś takie żelowe pod pięty w Rosmannie, tylko nie wiem czy one się nadają. Ma może ktoś jakiekolwiek doświadczenie z takimi wkładkami do przy dużych bucików? Teoretycznie mogłabym napchać czegoś w czubki, ale podejrzewam ze nie będzie to zbytnio wygodne.
Pozdrawiam i proszę o pomoc.

BreakMyFall18
BreakMyFall18
  14 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie pójdę ich wymienić, bo już są fleczki lekko zdarte, poza tym i tak 37 był za mały.

ja bym oddała do reklamacji :/ co to za but, który się 'rozłazi' aż tak?
teoretycznie każdy but się rozłazi
mam buty Nike Shox, już dwa lata i też mi się rozłaziły, ale pod tym pojęciem rozumiem, że robią się zagięcia i tworzywo, skórka jest mniej elastyczna, ale gdyby rozłaziły się do tego stopnia, że by mi z nogi się zsuwały - oddałabym do reklamacji i żądała zwrotu pieniędzy.

Konto usunięte
Konto usunięte: Teoretycznie mogłabym napchać czegoś w czubki, ale podejrzewam ze nie będzie to zbytnio wygodne.

i czubki stracą kształt, nie polecam

spróbuj wkładki żelowe.
animka
animka
  14 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ma może ktoś jakiekolwiek doświadczenie z takimi wkładkami do przy dużych bucików?

tak tak, ja mam, dzieki temu moje sliczne szare pantofelki stały sie mega wygodne i słuza mi juz bardzo długo.
polecam.
kulturkaa
kulturkaa
  14 марта 2011
animka
animka: tak tak, ja mam, dzieki temu moje sliczne szare pantofelki stały sie mega wygodne i słuza mi juz bardzo długo. polecam.

A gdzie je kupiłaś? Mówisz o takich żelowych z Rosmanna? Czy jakieś specjalnie ze sklepu z butami?
animka
animka
  14 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A gdzie je kupiłaś? Mówisz o takich żelowych z Rosmanna? Czy jakieś specjalnie ze sklepu z butami?

nie wiem, jakie są w rossmanie, ja kupiłam takie żelowe w sklepie z butami. takie małe, przyklejane trochę wyżej niż palce. mają chyba za zadanie żeby stopa nie zjeżdżała, ale na mnie buty były przyduże ( bo noszę 37,5 i mam problem- muszę kupować 38) i dało radę
kulturkaa
kulturkaa
  14 марта 2011
animka
animka: nie wiem, jakie są w rossmanie, ja kupiłam takie żelowe w sklepie z butami. takie małe, przyklejane trochę wyżej niż palce. mają chyba za zadanie żeby stopa nie zjeżdżała, ale na mnie buty były przyduże ( bo noszę 37,5 i mam problem- muszę kupować 38) i dało radę

Dziękuję za pomoc :)
mmaryjka
mmaryjka
  14 марта 2011

każde skórzane buty się rozłażą, a ja mam do tego strasznie szczupłą stopę i nigdy jeszcze nie miałam szpilek bez wkładek. zawsze kupuję w kazarze, kosztują jakieś grosze.

kulturkaa
kulturkaa
  14 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w kazarze

gdzie? :P BYłam w Rosmannie dopiero co zorientować się jakie mają i jak myślicie, które będą lepsze? Pod palce, pod pięte czy takie jakby na pięte, tak jak się plaster przykleja gdy obciera.
mmaryjka
mmaryjka
  14 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie?

kazar. pod palce, bo pod piętę się wkłada kiedy buty są przyciasne.
animka
animka
  14 марта 2011

pod palce zdecydowanie.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.