Witam.
Kupiłam sobie kilka dni temu świetne szpileczki. Problem polega na tym że niestety są leciutko luźne i trochę mi się zsuwają ze stopy. Nie jest to wina rozmiaru, ponieważ najpierw przymierzyłam 38 z wystawy i był troszkę luźnawy, więc kobitka dała mi 37, ale nawet nie miałam co marzyć że się w nie wcisnę, więc dała mi znów 38 tylko tym razem z magazynu, prosto z pudełka i były idealne. Niestety po jakimś czasie chodzenia chyba się rozciągnęły :( Nie pójdę ich wymienić, bo już są fleczki lekko zdarte, poza tym i tak 37 był za mały. Tak więc mam pytanie o wkładki, widziałam kiedyś takie żelowe pod pięty w Rosmannie, tylko nie wiem czy one się nadają. Ma może ktoś jakiekolwiek doświadczenie z takimi wkładkami do przy dużych bucików? Teoretycznie mogłabym napchać czegoś w czubki, ale podejrzewam ze nie będzie to zbytnio wygodne.
Pozdrawiam i proszę o pomoc.
lista tematów
Wkładki do butów
Konto usunięte: Nie pójdę ich wymienić, bo już są fleczki lekko zdarte, poza tym i tak 37 był za mały.
ja bym oddała do reklamacji :/ co to za but, który się 'rozłazi' aż tak?
teoretycznie każdy but się rozłazi
mam buty Nike Shox, już dwa lata i też mi się rozłaziły, ale pod tym pojęciem rozumiem, że robią się zagięcia i tworzywo, skórka jest mniej elastyczna, ale gdyby rozłaziły się do tego stopnia, że by mi z nogi się zsuwały - oddałabym do reklamacji i żądała zwrotu pieniędzy.
Konto usunięte: Teoretycznie mogłabym napchać czegoś w czubki, ale podejrzewam ze nie będzie to zbytnio wygodne.
i czubki stracą kształt, nie polecam
spróbuj wkładki żelowe.
Konto usunięte: A gdzie je kupiłaś? Mówisz o takich żelowych z Rosmanna? Czy jakieś specjalnie ze sklepu z butami?
nie wiem, jakie są w rossmanie, ja kupiłam takie żelowe w sklepie z butami. takie małe, przyklejane trochę wyżej niż palce. mają chyba za zadanie żeby stopa nie zjeżdżała, ale na mnie buty były przyduże ( bo noszę 37,5 i mam problem- muszę kupować 38) i dało radę
każde skórzane buty się rozłażą, a ja mam do tego strasznie szczupłą stopę i nigdy jeszcze nie miałam szpilek bez wkładek. zawsze kupuję w kazarze, kosztują jakieś grosze.