Konto usunięte: niedoszła?
a Ty chyba niedoszła wróżka?
cos tam mam po tesiowej,..

Konto usunięte: ja mam kształcić fryzjerstwo a nie poprawność języka polskiego ;-)
po to, abyś nie marudziła, że ktoś ostrzygł Ci 10 cm zamiast 1 cm ;-)
Podtawy grundschule jednak mile widziane...
No ale coz...
Jezeli chodzi o fryzjerstwo to tak jak z moda, mysle, ze trzeba byc na biezaco, takze na dobra fryzjerke, ktora na dodatek tak jak Ty ma cos do przekazania innym, skladaja sie rowniez miedzynarodowe szkolenia, praktyka za granica itp. Gdzie bylas ostatnio..??
Konto usunięte: pewnie z równie mięciutkich zwierzątek obdartych ze skóry, dla Twojej torebki, eh...
Nie interesuje mnie to, really... Jem mieso bogate w bialko, oprocz wieprzowiny, nosze skorzane buty, paski torebki, rekawiczki...
Konto usunięte: mam na siłowni. chciałam iść na pilates i piłki, ale jak już mam ten karnet open(co swoją drogą jest bezsensu, bo korzystam tylko z zajęć fitnessowych) to postanowiłam pójść na wszystko po razie. pilates, piłki i ta zumba mnie rozwaliła. niestety jest tylko dwa razy w tygodniu i to tak, że koliduje mi z zajęciami
poszukaj w innym studiu badz szkole tanca... sprawia tyle radosci, ze szok:) Jestem zakochana...
Konto usunięte: chloe. pierwszą i na razie jedyną dostałam od taty jak się dostałam na studia, a teraz zbieram na drugą i nie wiem, może za rok sobie kupię;)
zbieraj zebiraj, bedziesz miala mnostwo radosci jak juz sobie ja kupisz... Ja czekam do lipca na swoje urodzinki...
Ponadto mam rodzine w iranie i regularnie 3 razy do roku skladam zamowienie, 50 do 70% nizsze koszta