Hej dziewczyny i chlopaki :D
Ostatnio moje zakupy kosmetykow opieraja sie w glownym stopniu na zakupach przez internet - glownie z braku mozliwosci kupienia danego kosmetyku w moim miescie, po czesci takze z lenistwa
A wiec chcialabym sie was spytac, czy nie znacie moze jakichs stron, na ktorych moglabym porownac kolory podkladow?
Wiem jakiego potrzebuje koloru (zreszta mam go napisanego na opakowaniu podkladu), ale chcialabym sie dowiedziec, czy gdzies istnieje jakas strona na ktorej moglabym porownac kolorystycznie podklady z roznych firm??
No a tak poza tematem:
Czesto kupujecie kosmetyki przez internet?
Wasz ulubione strony z ktorych je zamawiacie :)
Pozdrawiam, Agus :)
Kolor podkladu :) strona 1 z 2
no wlasnie mi sie cos kojarzylo, ze ktos tu chyba o niej wspominal, no ale tez nie pamietam :)
mieszkasz w warszawie, wiec raczej wszystkie dostepne masz na miejscu :)
Nie chcę mi się pisać drugi raz tego samego więc skopiuję swoją wypowiedź z tematu "podkład - kolor AvantQueTuDis"
Dla zainteresowanych link do siatki:
- dla cery od bardzo jasnej do ciemnej w tonacji ciepłej http://www.temptalia.com/foundation-matrix-sorted
- dla cery od bardzo jasnej do ciemnej w tonacji zimnej http://www.temptalia.com/foundation-matrix-sorted
Wytłumaczę na sobie
Moim sprawdzonym kolorem z Estee Lauder Double Wear jest ocień Sand i chciałabym dobrać zdalnie odcień podkładu, którego nie widziałam na oczy to sprawdzając w siatce (podałam wyżej linki) wiem że pasują do mnie odcienie w LIGHT to MEDIUM i kwadracie o nazwie NC25. Idąc tym tropem wiem, że będzie do mnie pasował pokład z MAX FACTOR Second Skin o odcieniu 45 Warm Almond czy z LILY LOLO mineral foundation w odcieniu Popcorn (i to się zgadza)
kurcze
Error
You must fill out all of the required fields.
chyba wychodzi na to, ze musze sie zarejestrowac.
dzieki, wlasnie mi sie cos kojarzylo, ze juz wczesniej ktos podawal

ja mam bootsa i debenhamsa, w ktorych niestety nie moge dostac wszystkiego (mimo ze na stronach maja mnostwo kosmetykow do wyboru).
no ale takie zalety mieszkania w malym miasteczku

a, polecam, ale mojego koloru akurat tam nie ma. pomijając fakt, że na dobrą sprawę nawet nie wiem który mam bo w polsce jest tylko 6 kolorów, a ja mam najjaśniejszy 01, a jaki odcień to nie wiem
no ja mam teraz vitalumiere z chanel i na stronce mi pokazuje ze odpowiedni bylby dla mnie odcien ''Ivoire 2C'' z lancome. z tym ze ja troche martwo wygladam z moim odcieniem skory i uzywam samoopalacza :)