agoosiaaa
agoosiaaa
  27 марта 2011 (pierwszy post)

Hej dziewczyny i chlopaki :D

Ostatnio moje zakupy kosmetykow opieraja sie w glownym stopniu na zakupach przez internet - glownie z braku mozliwosci kupienia danego kosmetyku w moim miescie, po czesci takze z lenistwa :mrgreen:

A wiec chcialabym sie was spytac, czy nie znacie moze jakichs stron, na ktorych moglabym porownac kolory podkladow?
Wiem jakiego potrzebuje koloru (zreszta mam go napisanego na opakowaniu podkladu), ale chcialabym sie dowiedziec, czy gdzies istnieje jakas strona na ktorej moglabym porownac kolorystycznie podklady z roznych firm??

No a tak poza tematem:
Czesto kupujecie kosmetyki przez internet?
Wasz ulubione strony z ktorych je zamawiacie :)

Pozdrawiam, Agus :)

Darunia511
Darunia511
  27 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czesto kupujecie kosmetyki przez internet? Wasz ulubione strony z ktorych je zamawiacie :)

Zdarza mi się. :)
Allegro.
takbir27
takbir27
  28 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: przeciez to zdjecie mam na profilu dobre pol roku oOo

I przez dobre pół roku mnie tu nie było:P Nawet nie wiem gdzie jest Jasmina:P

Konto usunięte
Konto usunięte: no ale wlasnie mi chodzi nie o to, zebym ja porownala, tylko spis identycznych kolorow z roznych firm, ktory juz zreszta mam :)

więc nie wiem o co chodzi xD

Ale korzystając z okazji chciałbym się pożegnać. Po prawie 4 latach bycia na tym koncie + poprzednie konta (w sumie ponad 7 lat) odchodzę od was:P Czas na fotkową emeryturę i ustąpić miejsca młodszym:P No i czas jakąś żonę sobie znaleźć :ziober2: Miło mi było :bye:
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I przez dobre pół roku mnie tu nie było:P Nawet nie wiem gdzie jest Jasmina:P

Jasmina odeszla i usunela konto :)

Konto usunięte
Konto usunięte: więc nie wiem o co chodzi xD Ale korzystając z okazji chciałbym się pożegnać. Po prawie 4 latach bycia na tym koncie + poprzednie konta (w sumie ponad 7 lat) odchodzę od was:P Czas na fotkową emeryturę i ustąpić miejsca młodszym:P No i czas jakąś żonę sobie znaleźć Miło mi było

to nie pozostaje mi nic innego, jak zyczyc szczescia w poszukiwaniach zony :mrgreen:
Hana25
Hana25
  28 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czesto kupujecie kosmetyki przez internet? Wasz ulubione strony z ktorych je zamawiacie :)

Jak najbardziej zamawiam ze strony e.l.f. Lush, NewYouCosmetcs, allegro
annjamaica
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
annjamaica
  28 марта 2011
Konto usunięte

Ja nie moge sie opanowac, zamawiam pare razy na mies cos przez internet i to najczesciej z amazona:)albo zalando.de Ebay mnie denerwuje bo za dluzo zwykle musze czekac na paczuszke, a tego nie lubie...

...chce cukierka!
Widzę jak głodne oczy za nią podążają.
Duma rozpiera mnie bo wiem, że to ja mam ją.
I nie zmieni tego nic.
A ty jako widz możesz o niej śnić, Aniu:*

ThatsMyName18
ThatsMyName18
  29 марта 2011
Konto usunięte

ja kiedyś często, ostatnio mniej, ale jak już to allegro, tam przeważnie wszystko znajdę :-)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.