http://www.youtube.com/watch?v=ktdFm7xNJow
ok 2:50 +
Czarna, krótki rękaw, podobny rozmiar, gdzie takich szukać?
lista tematów
Koszula strona 2 z 2
Konto usunięte: lekko ponad 100kg swoje robi, ogólnie w największe rozmiary z sieciówek mieszczę się, ale wolę trochę luźniejsze ubrania
dlatego zmuszony jestem ubierac się w "rapowe" xl
Mój chłopak waży też 100 i zdarza mu się poszukać czegoś w sieciówkach, aczkolwiek rzeczywiście bywa, że coś jest obcisłe, wynika to chyba z tego, ze też większość chłopców, bo facetem tego nazwać nie mozna, nosi ubrania obcisłe jak baba. No cóż, on ma koszule z H&M, wiec może zobacz...
Konto usunięte: Mój chłopak waży też 100 i zdarza mu się poszukać czegoś w sieciówkach, aczkolwiek rzeczywiście bywa, że coś jest obcisłe, wynika to chyba z tego, ze też większość chłopców, bo facetem tego nazwać nie mozna, nosi ubrania obcisłe jak baba. No cóż, on ma koszule z H&M, wiec może zobacz...
no może zobacze
niedawno jakoś naszła mnie chęć na odwiedzenie croppa, wcześniej tam kupywałem koszulki xl i do dziś są dobre, zachciało mi się zmierzyć tam longsleve xxl, na długość fajny dobry akurat
ale strasznie wąski xd
ja sobie wyrobiłem takie zdanie że to sklepy dla szczupłych ludzi

Konto usunięte: no może zobacze
niedawno jakoś naszła mnie chęć na odwiedzenie croppa, wcześniej tam kupywałem koszulki xl i do dziś są dobre, zachciało mi się zmierzyć tam longsleve xxl, na długość fajny dobry akurat
ale strasznie wąski xd
ja sobie wyrobiłem takie zdanie że to sklepy dla szczupłych ludzi
Moze na męskich dzialach, ja jestem szczupła i dużo rzeczy jest dla mnie za duzych, np. ze spodniami mam problemy. Koszula jak mi dobra, to w cyckach za mała. Ja zauwazyłam, że w sieciówkach rzeczy meskie sa raz ze tansze, dwa, lepsze jakościowo, np. grubsze. Chyba kobiety są skłonne mniej rozsądnie wydawać pieniadze.
Konto usunięte: Moze na męskich dzialach, ja jestem szczupła i dużo rzeczy jest dla mnie za duzych, np. ze spodniami mam problemy. Koszula jak mi dobra, to w cyckach za mała. Ja zauwazyłam, że w sieciówkach rzeczy meskie sa raz ze tansze, dwa, lepsze jakościowo, np. grubsze. Chyba kobiety są skłonne mniej rozsądnie wydawać pieniadze.
o widzisz, bo gdzie ja nie zajde to mi się wydaje że kobiece rzeczy są tańsze, np buty w nike xd