Cześć:)
W wyniku odchudzania moja skóra straciła niestety jędrność:( Stosuję dietę i ćwiczę, ale to nie wystarcza, stąd też pytanie:
Znacie jakiś godny polecenia balsam, który pomógłby mi chociaż trochę się z tym uporać? Tak za max. 30-40zł.
Po drugie zastanawiam się nad kupnem takiej szczotki:
Myślicie, że pomoże ona rozbić nieco cellulit na udach? Używała jej któraś z Was? Jeśli tak to czy były jakieś efekty?
Z góry dziękuję za pomoc:)
lista tematów
ujędrnianie, cellulit.. strona 4 z 5
ej, skoro juz jest smiesznie, to jak macie sobie ochote cos poogladac...:
''hej zapraszam na pokazik wejdz na mojego skypa login lukilukasz4 wejdz teraz pokaze ci !!''
korzystajcie.
Konto usunięte: ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, cycki opadają do samej ziemi.
tak kotek, MASZ RACJĘ WE WSZYSTKIM CO PISZESZ!
Leżę

Konto usunięte: ej, skoro juz jest smiesznie, to jak macie sobie ochote cos poogladac...:
''hej zapraszam na pokazik wejdz na mojego skypa login lukilukasz4 wejdz teraz pokaze ci !!''
korzystajcie.
Nic nie mów... ja przed chwilą dostałam zdjęcie penisa i kazano mi go ocenić od 1 do 10

Ja czytam. Już dostałam wszystkie możliwe oferty i propozycję... Ten to jeszcze lajtowy był

Konto usunięte: Ja czytam. Już dostałam wszystkie możliwe oferty i propozycję... Ten to jeszcze lajtowy był Nigdy nie odpisuję ewentualnie sporadycznie się zdarzy. Nie oceniłam tylko zablokowałam kolejnego zboka do kolekcji... Chociaż mogłam napisać, że muszę po lupę najpierw skoczyć - podłamał by się może
ja przestalam jakos z 2 miechy przed koncem zeszlego roku, na razie mam jakos 230 nieodczytanych, stwierdzilam ze zbyt duze marnowanie czasu :P
nawet mi sie blokowac nikogo juz nie chce :P