Cześć:)
W wyniku odchudzania moja skóra straciła niestety jędrność:( Stosuję dietę i ćwiczę, ale to nie wystarcza, stąd też pytanie:
Znacie jakiś godny polecenia balsam, który pomógłby mi chociaż trochę się z tym uporać? Tak za max. 30-40zł.
Po drugie zastanawiam się nad kupnem takiej szczotki:
Myślicie, że pomoże ona rozbić nieco cellulit na udach? Używała jej któraś z Was? Jeśli tak to czy były jakieś efekty?
Z góry dziękuję za pomoc:)
lista tematów
ujędrnianie, cellulit.. strona 5 z 5
Konto usunięte: ja przestalam jakos z 2 miechy przed koncem zeszlego roku, na razie mam jakos 230 nieodczytanych, stwierdzilam ze zbyt duze marnowanie czasu :P
nawet mi sie blokowac nikogo juz nie chce :P
A ja lubię się pośmiać. A co tam. I tak nie odpisuję... Był czas, że dostawałam ok 100 dziennie

Poszło do obojga Was
Konto usunięte: Za ciekawska jestem żeby nie otwierać Ale konwersacji z nikim nie prowadzę... A takie osobniki czasem mnie śmieszą i to jeden plus :P
ja to chyba mentalnie za stara jestem na to, by czytac, za duzo glupich, pseudointeligentnych konwersacji mialam z roznymi ludkami w przeszlosci.
bo ogolnie to ja lubie ludzi podkurwiac, a pozniej sie z nich smiac

Konto usunięte: ja to chyba mentalnie za stara jestem na to, by czytac, za duzo glupich, pseudointeligentnych konwersacji mialam z roznymi ludkami w przeszlosci.
Ja pseudointeligentne to miałam czasem ( bardzo rzadko ) tak do polowy tamtego roku. Teraz to nawet jak bym chciała to nie ma z kim bo albo spamują mi 5 razy to samo, albo jakieś mordki wysyłają, albo tanie teksty, że nawet ich nie czytam a o ofertach pracy, sponsoringu, fotomodelingu nawet nie wspominam

A mnie za szybko bierze irytacja i nie mam do tego cierpliwości

Melduję się, serial oglądałem :D
myslalem ze mi wyslesz jego zdjecie, a nie kuta
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
ostatnio zauważyłam że od dawna tak tutaj jest:
Konto usunięte: 16.03.2009
Co jest z Wami?
Czemu ostatnimi czasy widzę jakieś dziwne zachowania niektórych użytkowników na MiU? Chcecie robić syf, zapraszam na hyde! Ludzie przychodzą na modę z pytaniem, problemem, po poradę, a Wy co? Jeśli nie podoba Wam się temat proszę się nie wypowiadać i nie obrażać użytkowników, bo zgodnie z punktem 3 i 4 można otrzymać bana
i nastepny ten szczegolnie obrazuje sytuacje:
Konto usunięte: 02.04.2009
Czesc :****
Czy tylko mi sie wydaje czy forum nasze schodzi na psy ? Szczerze brakuje mi takiego forum jak kiedys pelna w miare kultura ludzie wyrozumiali pomocni a teraz co nie napiszesz to jada na CIebie.
Czesto siedzicie jeszcze na M&U? Ja rzadko kiedy.
Wypowiadajie sie co Wy uwazacie na temat forum ? Teraz jest lepszy czy moze kiedys bylo lepiej ?:)
Pozdrawiam:*
Czyli nic sie nie zmieniło ;-)
I nie tylko ja mam takie odczucia do niektórych tutaj osób.