EngagedAngel
EngagedAngel
  4 апреля 2011 (pierwszy post)

Cześć:)

W wyniku odchudzania moja skóra straciła niestety jędrność:( Stosuję dietę i ćwiczę, ale to nie wystarcza, stąd też pytanie:
Znacie jakiś godny polecenia balsam, który pomógłby mi chociaż trochę się z tym uporać? Tak za max. 30-40zł.

Po drugie zastanawiam się nad kupnem takiej szczotki:

Myślicie, że pomoże ona rozbić nieco cellulit na udach? Używała jej któraś z Was? Jeśli tak to czy były jakieś efekty?

Z góry dziękuję za pomoc:)

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  7 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No tak... mogłam się domyśleć

czekam :w00t:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Martittaaaaa
Martittaaaaa
  7 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja przestalam jakos z 2 miechy przed koncem zeszlego roku, na razie mam jakos 230 nieodczytanych, stwierdzilam ze zbyt duze marnowanie czasu :P nawet mi sie blokowac nikogo juz nie chce :P

A ja lubię się pośmiać. A co tam. I tak nie odpisuję... Był czas, że dostawałam ok 100 dziennie :rotfl:

Prinz
Prinz: czekam

Poszło do obojga Was
agoosiaaa
agoosiaaa
  7 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja lubię się pośmiać. A co tam. I tak nie odpisuję... Był czas, że dostawałam ok 100 dziennie

ta, wiem, jakos w zeszlym roku tak bylo :woot:
Martittaaaaa
Martittaaaaa
  7 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ta, wiem, jakos w zeszlym roku tak bylo

Za ciekawska jestem żeby nie otwierać :mrgreen: Ale konwersacji z nikim nie prowadzę... A takie osobniki czasem mnie śmieszą i to jeden plus :P
agoosiaaa
agoosiaaa
  7 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Za ciekawska jestem żeby nie otwierać Ale konwersacji z nikim nie prowadzę... A takie osobniki czasem mnie śmieszą i to jeden plus :P

ja to chyba mentalnie za stara jestem na to, by czytac, za duzo glupich, pseudointeligentnych konwersacji mialam z roznymi ludkami w przeszlosci.

bo ogolnie to ja lubie ludzi podkurwiac, a pozniej sie z nich smiac :mrgreen:
Martittaaaaa
Martittaaaaa
  7 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja to chyba mentalnie za stara jestem na to, by czytac, za duzo glupich, pseudointeligentnych konwersacji mialam z roznymi ludkami w przeszlosci.

Ja pseudointeligentne to miałam czasem ( bardzo rzadko ) tak do polowy tamtego roku. Teraz to nawet jak bym chciała to nie ma z kim bo albo spamują mi 5 razy to samo, albo jakieś mordki wysyłają, albo tanie teksty, że nawet ich nie czytam a o ofertach pracy, sponsoringu, fotomodelingu nawet nie wspominam :rotfl: Nudy straszne. Serio.

Konto usunięte
Konto usunięte: bo ogolnie to ja lubie ludzi podku..iac, a pozniej sie z nich smiac

A mnie za szybko bierze irytacja i nie mam do tego cierpliwości :mrgreen:
Martittaaaaa
Martittaaaaa
  7 апреля 2011

Tooooooooooooooooomekkkkkkkkkkkkkkk ! Gdzie łazisz ? :and:
I poszedł... :/

Prinz
Prinz
  7 апреля 2011

Melduję się, serial oglądałem :D

myslalem ze mi wyslesz jego zdjecie, a nie kuta :ninja:

Martittaaaaa
Martittaaaaa
  7 апреля 2011
Prinz
Prinz: Melduję się, serial oglądałem :D

Pff...

Prinz
Prinz: myslalem ze mi wyslesz jego zdjecie, a nie kuta

Skasował swoje. Tylko to zostało mi w PW :rotfl: Ale co ? Źle ? :woot::mrgreen:
Prinz
Prinz
  7 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pff...

oj, oj :*

Konto usunięte
Konto usunięte: Skasował swoje. Tylko to zostało mi w PW Ale co ? Źle ?

no skasował :And: chcialem mu napisac, ze małego ma kuta, ale zablokował pw... no źle, bo ja muszę widzieć twarz :P

BreakMyFall18
BreakMyFall18
  8 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zapomniałam wyjaśnić o co mi chodziło - już piszę.

jak zwykle.
napisałam, że celulit to tkanka tłuszczowa i że sam balsam nie pomoże w usunięciu, trzeba ćwiczyć a Wy mi, że nieprawda.

fajnie chore :ziober2:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  8 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to forum jest lepsze od forum humor

ostatnio zauważyłam że od dawna tak tutaj jest:
Konto usunięte
Konto usunięte: 16.03.2009 Co jest z Wami? Czemu ostatnimi czasy widzę jakieś dziwne zachowania niektórych użytkowników na MiU? Chcecie robić syf, zapraszam na hyde! Ludzie przychodzą na modę z pytaniem, problemem, po poradę, a Wy co? Jeśli nie podoba Wam się temat proszę się nie wypowiadać i nie obrażać użytkowników, bo zgodnie z punktem 3 i 4 można otrzymać bana

i nastepny ten szczegolnie obrazuje sytuacje:
Konto usunięte
Konto usunięte: 02.04.2009 Czesc :**** Czy tylko mi sie wydaje czy forum nasze schodzi na psy ? Szczerze brakuje mi takiego forum jak kiedys pelna w miare kultura ludzie wyrozumiali pomocni a teraz co nie napiszesz to jada na CIebie. Czesto siedzicie jeszcze na M&U? Ja rzadko kiedy. Wypowiadajie sie co Wy uwazacie na temat forum ? Teraz jest lepszy czy moze kiedys bylo lepiej ?:) Pozdrawiam:*

Czyli nic sie nie zmieniło ;-)

I nie tylko ja mam takie odczucia do niektórych tutaj osób.
pokahontazz
pokahontazz
  8 апреля 2011

szczotke mozesz kupić, a z kosmetyków polecam w tańszej opcji balsam Eveline (chłodzący, rozgrzewający, jak wolisz), a w droższej zestaw Celluend Dermedic, tam jest żel pod prysznic i żel do smarowania rozgrzewający, widać efekty...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.