ImaDrug
ImaDrug
  4 апреля 2011 (pierwszy post)

Dobry wieczór ;D
1.Jako że w sierpniu mam wesele brata,postanowiłam się rozejrzeć na sukienkami dużo wczesniej jako że nie lubie załatwiać takich rzeczy na ostatnią chwile.No i znalazłam śliczną perełkę w kolorze grafitowym.
Zastanawiałam się nad wyrazistymi kolorami dodatków.Czy to dobry pomysł?Jakieś propozycje kolorów?
Czy może lepiej postawić na klasykę?

2.Wylicytowałam na allegro za całkiem przystępna cenę sliczne buty cos w rodzaju tych :

dokładnie mam juz sprawdzoną długość wkładki,ponieważ nie sa to moje pierwsze buty zakupione na allegro,niestety są troche za duże.Nie moge ich zwrócić ponieważ je licytowałam,stąd moje pytanie : co zrobic by mi noga w nich nie latała? Nie chce ich oddawać siostrze :( choć jak nic nie wymyslę to tak zrobię
Miłego wieczorku ;D :piwo:

agoosiaaa
agoosiaaa
  4 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: coś mi sie pieprzy z tymi postami już 3 ra nie moge dodac posta ze zdjęciem :[

a dajesz podglad przed?
bo wiem ze bylo cos takiego, ze jak sie dawalo podglad to post sie nie chcial dodawac :)

Konto usunięte
Konto usunięte: to te:) http://allegro.pl/wenecja-sexy-szalowe-czerwona-podeszwa-black-37-i1516212629.html

calkiem fajne :D
no ale wysokosc nie dla mnie :D
Martittaaaaa
Martittaaaaa
  4 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: coś mi sie pieprzy z tymi postami już 3 ra nie moge dodac posta ze zdjęciem :[ to te:) http://allegro.pl/wenecja-sexy-szalowe-czerwona-podeszwa-black-37-i1516212629.html

Ja kupiłam takie :
http://www.iv.pl/images/21646477822995650505.jpg
12 cm mają :P
ImaDrug
ImaDrug
  4 апреля 2011

no daje podgląd bo zawsze mi sie mylą te znaczki i sprawdzam czy dobrze dodaję,a coo tam :)
ide już spać dobranoc :):*

agoosiaaa
agoosiaaa
  4 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja kupiłam takie : http://www.iv.pl/images/21646477822995650505.jpg 12 cm mają :P

fajne, mi sie taki ''wzor'' jakby na butach bardzo podoba :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: no daje podgląd bo zawsze mi sie mylą te znaczki i sprawdzam czy dobrze dodaję,a coo tam :)

no to wlasnie dlatego sie psuje.
chcieli nam poprawic, a spsuli :P

Konto usunięte
Konto usunięte: ide już spać dobranoc :):*

:bye:
Martittaaaaa
Martittaaaaa
  4 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wlasnie sie posmarowalam i jest troche lepiej, najgorzej ze sezon na lody sie zaczyna, a ja jak jest cieplo bez nich zyc nie moge

Jak nie będziesz z nimi przesadzać to może nie będzie tak źle ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: tez mam uczulenie na nikiel :/

Przynajmniej nie jestem sama ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: ale oprocz tego jak przeginam z mlekiem/smietana/jajkami to mi sie masakra robi - juz teraz jestem przyzwyczajona, ze praktycznie tych produktow nie uzywam, albo ogolnie bardzo malo - np kawe pije nesca 3w1 a tam jest tyle smietanki, ze kot naplakal, ogolnie praktycznie nie jem rzeczy zawierajacych nabial, no wlasnie poza lodami, ale juz sie tak przyzwyczailam, ze wiem ile moge zjesc, zebym nie miala masakry. no ale wczoraj dzien matki i te sprawy, lody, ciasto z bita smietana itp i na wieczor dobilam sie platkami z mlekiem no i mam.

Nooo.... to wiele wyjaśnia. Ty mi lepiej powiedz gdzie Ci to idzie? :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: moze to chamsko zabrzmi, ale historia o twojej rece poprawila mi troche humor

To już dawno było :) Akurat tego samego dnia jechałam na dyskotekę... owinęłam dłoń bandażem bo nic lepszego mi do głowy nie przyszło :/ fajnie, jedna ręka dwa razy taka jak druga :/
Martittaaaaa
Martittaaaaa
  4 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: fajne, mi sie taki ''wzor'' jakby na butach bardzo podoba

No właśnie zauważyłam, że te moje mają podobny wzór do Twoich :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  4 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak nie będziesz z nimi przesadzać to może nie będzie tak źle ;)

no albo moze dostane cos od lekarza, co mi pomoze sie z tym uporac :P
marzenia :P

w zeszlym roku mialam to samo, z tym ze nie na twarzy, ale caly brzuch, uda i rece mialam w plamach :/

Konto usunięte
Konto usunięte: Przynajmniej nie jestem sama ;)

ale przynajmniej jest z tego jeden plus - facet musi kupowac nam dobra bizuterie :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nooo.... to wiele wyjaśnia. Ty mi lepiej powiedz gdzie Ci to idzie?

nie mam pojecia, chyba sie jakos ulatnia :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: To już dawno było :) Akurat tego samego dnia jechałam na dyskotekę... owinęłam dłoń bandażem bo nic lepszego mi do głowy nie przyszło :/ fajnie, jedna ręka dwa razy taka jak druga :/

trzeba bylo udawac, ze zamieniasz sie w hulka :rotfl:
Martittaaaaa
Martittaaaaa
  4 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no albo moze dostane cos od lekarza, co mi pomoze sie z tym uporac :P marzenia :P

Alergie to ciężka sprawa... nie ma magicznego środka niestety.

Konto usunięte
Konto usunięte: w zeszlym roku mialam to samo, z tym ze nie na twarzy, ale caly brzuch, uda i rece mialam w plamach :/

faktycznie coś mi się przypomina, że o tym pisałaś.

Konto usunięte
Konto usunięte: ale przynajmniej jest z tego jeden plus - facet musi kupowac nam dobra bizuterie

To samo mówię mojemu :rotfl: " Jak kupisz badziew to moja skóra to wyczuje " :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: nie mam pojecia, chyba sie jakos ulatnia

Farciara... :/ Tego Ci zazdroszczę :/

Konto usunięte
Konto usunięte: trzeba bylo udawac, ze zamieniasz sie w hulka

Teraz to się pośmiać można ale wtedy to była katastrofa :mrgreen: Ale i tak bawiłam się nieźle :ziober2:
agoosiaaa
agoosiaaa
  4 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Alergie to ciężka sprawa... nie ma magicznego środka niestety.

a szkoda :/

Konto usunięte
Konto usunięte: faktycznie coś mi się przypomina, że o tym pisałaś.

no i lekarka przypisala mi jakas masc, po ktorej mi wszystko w pare dni zniknelo. z tym ze na twarz too ona sie chyba raczej nie nadaje, chociaz nie wiem, zobacze co dostane jutro :/

Konto usunięte
Konto usunięte: To samo mówię mojemu " Jak kupisz badziew to moja skóra to wyczuje "

no wlasnie i bedzie musial kupywac od nowa + przepraszac, ze uczulil :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Farciara... :/ Tego Ci zazdroszczę :/

no ale ostatnio przytylam i waze 52 kiloszki :rock:
chociaz przez to uczulenie boje sie ze znowu zlece w dol :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Teraz to się pośmiać można ale wtedy to była katastrofa Ale i tak bawiłam się nieźle

no po jakims czasie sie nawet na to uwagi nie zwraca :D
Martittaaaaa
Martittaaaaa
  5 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zobacze co dostane jutro :/

Oby coś skutecznego :P

Konto usunięte
Konto usunięte: no wlasnie i bedzie musial kupywac od nowa + przepraszac, ze uczulil

Ze mną nie ma źle bo ja nie lubię za bardzo nosić biżuterii :D

Konto usunięte
Konto usunięte: no ale ostatnio przytylam i waze 52 kiloszki

I tak chudziutka jesteś. Mi wystarczy te 55 - 57.

Konto usunięte
Konto usunięte: chociaz przez to uczulenie boje sie ze znowu zlece w dol

Oby nie. Teraz na pewno wyglądasz super :)

Konto usunięte
Konto usunięte: no po jakims czasie sie nawet na to uwagi nie zwraca :D

Pewnie :D Tym bardziej, że wszyscy z czasem coraz mniej kontaktują to kto by na takie coś uwagę zwrócił :mrgreen:

Ok już nie nabijam :ninja: Za robotę idę się brać :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Oby coś skutecznego :P

przekonam sie dopiero o 4tej :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ze mną nie ma źle bo ja nie lubię za bardzo nosić biżuterii :D

a ja lubie, zwlaszcza branosletki :P

Konto usunięte
Konto usunięte: I tak chudziutka jesteś. Mi wystarczy te 55 - 57.

no ale Ty tez wyzsza od mnie jestes :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Oby nie. Teraz na pewno wyglądasz super :)

poza twarza :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie :D Tym bardziej, że wszyscy z czasem coraz mniej kontaktują to kto by na takie coś uwagę zwrócił

alko robi swoje :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ok już nie nabijam Za robotę idę się brać

to milej ro boty :D
ImaDrug
ImaDrug
  5 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja kupiłam takie : http://www.iv.pl/images/21646477822995650505.jpg 12 cm mają :P

bardzo fajne :) kolor megaa ;D aczkolwiek ja wole jednolite bez takich wzorków :)
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  5 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 2.Wylicytowałam na allegro za całkiem przystępna cenę sliczne buty cos w rodzaju tych :

Co do butów, to dzisiaj właśnie widziałam dziewczynę w mieście w takich identycznych i bardzo ładnie wyglądają na nogach.

Konto usunięte
Konto usunięte: Zastanawiałam się nad wyrazistymi kolorami dodatków.Czy to dobry pomysł?Jakieś propozycje kolorów?

Zdecydowanie czerwień :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: co zrobic by mi noga w nich nie latała?

Widziałam gdzieś takie wkładki :woot:

One są za piętę, żeby noga nie latała, nie pamiętam, czy to były te same co na zdjęciu, ale można np. poszukać na allegro.

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

ImaDrug
ImaDrug
  6 апреля 2011
naaats
naaats: Co do butów, to dzisiaj właśnie widziałam dziewczynę w mieście w takich identycznych i bardzo ładnie wyglądają na nogach.

Powiem Ci że są super wygodne ładnie sie prezentują (moim zdaniem) i ogolnie super :) tylko gdyby nie to że mi "noga lata"
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.