Dobry wieczór ;D
1.Jako że w sierpniu mam wesele brata,postanowiłam się rozejrzeć na sukienkami dużo wczesniej jako że nie lubie załatwiać takich rzeczy na ostatnią chwile.No i znalazłam śliczną perełkę w kolorze grafitowym.
Zastanawiałam się nad wyrazistymi kolorami dodatków.Czy to dobry pomysł?Jakieś propozycje kolorów?
Czy może lepiej postawić na klasykę?
2.Wylicytowałam na allegro za całkiem przystępna cenę sliczne buty cos w rodzaju tych :
dokładnie mam juz sprawdzoną długość wkładki,ponieważ nie sa to moje pierwsze buty zakupione na allegro,niestety są troche za duże.Nie moge ich zwrócić ponieważ je licytowałam,stąd moje pytanie : co zrobic by mi noga w nich nie latała? Nie chce ich oddawać siostrze :( choć jak nic nie wymyslę to tak zrobię
Miłego wieczorku ;D
lista tematów
dodatki do sukienki / buty. strona 3 z 3
a dajesz podglad przed?
bo wiem ze bylo cos takiego, ze jak sie dawalo podglad to post sie nie chcial dodawac :)
Konto usunięte: to te:) http://allegro.pl/wenecja-sexy-szalowe-czerwona-podeszwa-black-37-i1516212629.html
calkiem fajne :D
no ale wysokosc nie dla mnie :D
Konto usunięte: coś mi sie pieprzy z tymi postami już 3 ra nie moge dodac posta ze zdjęciem :[
to te:) http://allegro.pl/wenecja-sexy-szalowe-czerwona-podeszwa-black-37-i1516212629.html
Ja kupiłam takie :
http://www.iv.pl/images/21646477822995650505.jpg
12 cm mają :P
no daje podgląd bo zawsze mi sie mylą te znaczki i sprawdzam czy dobrze dodaję,a coo tam :)
ide już spać dobranoc :):*
fajne, mi sie taki ''wzor'' jakby na butach bardzo podoba

Konto usunięte: no daje podgląd bo zawsze mi sie mylą te znaczki i sprawdzam czy dobrze dodaję,a coo tam :)
no to wlasnie dlatego sie psuje.
chcieli nam poprawic, a spsuli :P

Konto usunięte: wlasnie sie posmarowalam i jest troche lepiej, najgorzej ze sezon na lody sie zaczyna, a ja jak jest cieplo bez nich zyc nie moge
Jak nie będziesz z nimi przesadzać to może nie będzie tak źle ;)
Przynajmniej nie jestem sama ;)
Konto usunięte: ale oprocz tego jak przeginam z mlekiem/smietana/jajkami to mi sie masakra robi - juz teraz jestem przyzwyczajona, ze praktycznie tych produktow nie uzywam, albo ogolnie bardzo malo - np kawe pije nesca 3w1 a tam jest tyle smietanki, ze kot naplakal, ogolnie praktycznie nie jem rzeczy zawierajacych nabial, no wlasnie poza lodami, ale juz sie tak przyzwyczailam, ze wiem ile moge zjesc, zebym nie miala masakry.
no ale wczoraj dzien matki i te sprawy, lody, ciasto z bita smietana itp i na wieczor dobilam sie platkami z mlekiem no i mam.
Nooo.... to wiele wyjaśnia. Ty mi lepiej powiedz gdzie Ci to idzie?

To już dawno było :) Akurat tego samego dnia jechałam na dyskotekę... owinęłam dłoń bandażem bo nic lepszego mi do głowy nie przyszło :/ fajnie, jedna ręka dwa razy taka jak druga :/
no albo moze dostane cos od lekarza, co mi pomoze sie z tym uporac :P
marzenia :P
w zeszlym roku mialam to samo, z tym ze nie na twarzy, ale caly brzuch, uda i rece mialam w plamach :/
ale przynajmniej jest z tego jeden plus - facet musi kupowac nam dobra bizuterie

nie mam pojecia, chyba sie jakos ulatnia

Konto usunięte: To już dawno było :) Akurat tego samego dnia jechałam na dyskotekę... owinęłam dłoń bandażem bo nic lepszego mi do głowy nie przyszło :/ fajnie, jedna ręka dwa razy taka jak druga :/
trzeba bylo udawac, ze zamieniasz sie w hulka

Alergie to ciężka sprawa... nie ma magicznego środka niestety.
Konto usunięte: w zeszlym roku mialam to samo, z tym ze nie na twarzy, ale caly brzuch, uda i rece mialam w plamach :/
faktycznie coś mi się przypomina, że o tym pisałaś.
To samo mówię mojemu

Farciara... :/ Tego Ci zazdroszczę :/
Teraz to się pośmiać można ale wtedy to była katastrofa

a szkoda :/
no i lekarka przypisala mi jakas masc, po ktorej mi wszystko w pare dni zniknelo. z tym ze na twarz too ona sie chyba raczej nie nadaje, chociaz nie wiem, zobacze co dostane jutro :/
no wlasnie i bedzie musial kupywac od nowa + przepraszac, ze uczulil

no ale ostatnio przytylam i waze 52 kiloszki

chociaz przez to uczulenie boje sie ze znowu zlece w dol

Konto usunięte: Teraz to się pośmiać można ale wtedy to była katastrofa Ale i tak bawiłam się nieźle
no po jakims czasie sie nawet na to uwagi nie zwraca :D
Oby coś skutecznego :P
Ze mną nie ma źle bo ja nie lubię za bardzo nosić biżuterii :D
I tak chudziutka jesteś. Mi wystarczy te 55 - 57.
Oby nie. Teraz na pewno wyglądasz super :)
Pewnie :D Tym bardziej, że wszyscy z czasem coraz mniej kontaktują to kto by na takie coś uwagę zwrócił

Ok już nie nabijam

przekonam sie dopiero o 4tej :)
a ja lubie, zwlaszcza branosletki :P
no ale Ty tez wyzsza od mnie jestes :)
poza twarza

Konto usunięte: Pewnie :D Tym bardziej, że wszyscy z czasem coraz mniej kontaktują to kto by na takie coś uwagę zwrócił
alko robi swoje :D
to milej ro boty :D
Konto usunięte: 2.Wylicytowałam na allegro za całkiem przystępna cenę sliczne buty cos w rodzaju tych :
Co do butów, to dzisiaj właśnie widziałam dziewczynę w mieście w takich identycznych i bardzo ładnie wyglądają na nogach.
Konto usunięte: Zastanawiałam się nad wyrazistymi kolorami dodatków.Czy to dobry pomysł?Jakieś propozycje kolorów?
Zdecydowanie czerwień

Widziałam gdzieś takie wkładki

One są za piętę, żeby noga nie latała, nie pamiętam, czy to były te same co na zdjęciu, ale można np. poszukać na allegro.
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.