lista tematów
torebka
Kupiłam taką kilka lat temu w lumpeksie, teraz są wszędzie, w każdym sklepie sieciowym, na każdym bazarze.
swoją drogą, ostatnio byłam na bazarku i były tam torebki za ok 180zł, ze zwykłego materiału. O co chodzi? Ceny aż tak wzrosły? dawno nie byłam nigdzie więc jestem w szoku, ale wg mnie za torebkę z bazaru zapłacić prawie 200zł to 'lekka' przesada.
Wszędzie jest takich torebek od groma - sieciówki, bazarki, lumpeksy, itd. :) Możesz zajrzeć do Mohito. Coś mi świta że były małe na łańcuszku, dosyć ładne, a jeżeli nie, to na pewno większe, mieszczące teczkę a4. ;D
wiesz ja dawno nie chodziłam po sklepach, na bazarek wstąpiłam po drodze ze spaceru bo akurat jeszcze byli ludzie, gdy to zobaczyłam nie źle się zdziwiłam.. myślałam że ceny ubrań / dodatków też poszły w górę, ale skoro Ty też jesteś w szoku to nie wiem, sprzedawca chyba szukał konkretnych debili ;p
Konto usunięte: swoją drogą, ostatnio byłam na bazarku i były tam torebki za ok 180zł, ze zwykłego materiału. O co chodzi? Ceny aż tak wzrosły? dawno nie byłam nigdzie więc jestem w szoku, ale wg mnie za torebkę z bazaru zapłacić prawie 200zł to 'lekka' przesada.
W jakims sensie na pewno wzrosly, ale chyba nie az o tyle ;D
chociaz sama po sobie widze nieraz przechodzac kolo bazarow (w mojej okolicy jest taki jeden), ze ceny juz niewiele roznia sie od tych np. z galerii handlowych...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)