Reputacja: 1 |
BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
9 июля 2012
sylwik: ale ciuszki z tekstami o cycku tak
ostatnio widziałam tekst na koszulce , " Jeśli będziesz grzeczny dam Ci się nimi pobawić " . Skojarzenia po byku . ;p
Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .
kedi
10 июля 2012
Sylvinka: ketonal pewnie tylko na receptę? brałyście?
czasem uda mi się kupic również bez. biorę co miesiąc, inaczej umarłabym z bólu. dostępny w dwóch wersjach- 50 i 100g. ja muszę niestety łykać te mocniejsze.
Paulinessa
10 июля 2012
kedi: biorę co miesiąc, inaczej umarłabym z bólu.
o raaaany
mama brała, jak żebra wylamala.
mirra20
10 июля 2012
jedyny ketonal jaki brałam to ten w formie żelu
pijana
10 июля 2012
kedi: czasem uda mi się kupic również bez. biorę co miesiąc, inaczej umarłabym z bólu. dostępny w dwóch wersjach- 50 i 100g. ja muszę niestety łykać te mocniejsze.
Ja pierdzielę :O
Wzięłam raz, 40 mg i to do picia, sprowadzony z Włoch, byłam bardzo chora, a musiałam iść na koncert. Uratował mnie na długie godziny. Ale na okresowe bóle biorę Ibuprom Max, chociaż zazwyczaj 2 razy dziennie, bo działa kilka godzin :-/
kedi
10 июля 2012
Konto usunięte: Wzięłam raz, 40 mg i to do picia, sprowadzony z Włoch, byłam bardzo chora, a musiałam iść na koncert. Uratował mnie na długie godziny. Ale na okresowe bóle biorę Ibuprom Max, chociaż zazwyczaj 2 razy dziennie, bo działa kilka godzin :-/
ja musiałabym łykać kilka takich ibupromów, więc odpada, wolę łyknąć raz ketonal i po sprawie.
Konto usunięte: mama brała, jak żebra wylamala.
ja niestety nic na to nie poradzę, że mnie tak boli.
Babsy
10 июля 2012
normalnie jestem taka podjarana, jakbym sie dopeiro dowiedziala o ciazy czy cos:D wczoraj nie moglam usnac, a dzis jak Piekny wychodzil do pracy tez juz nie usnelam:) chyba ide na zakupy dla chlopca ^^ szkoda tylko ze 3d sie nie udalo, lozysko jest na przedneij scianie, maluch uzlozonu glowka do gory i sie buzka do lozyska przytula, jeszcze zaslonil sie pepowina. w 3d widzielismy tylko stopki i kawaleczek profilu. ale mamy plytke:)
kedi
10 июля 2012
Babsy: normalnie jestem taka podjarana, jakbym sie dopeiro dowiedziala o ciazy czy cos:D wczoraj nie moglam usnac, a dzis jak Piekny wychodzil do pracy tez juz nie usnelam:) chyba ide na zakupy dla chlopca ^^ szkoda tylko ze 3d sie nie udalo, lozysko jest na przedneij scianie, maluch uzlozonu glowka do gory i sie buzka do lozyska przytula, jeszcze zaslonil sie pepowina. w 3d widzielismy tylko stopki i kawaleczek profilu. ale mamy plytke:)
wcale Ci się nie dziwie :) to musi być super uczucie, że aż nie potrafię sobie go wyobrazić :)
iFeelSooLost
10 июля 2012
Babsy: normalnie jestem taka podjarana, jakbym sie dopeiro dowiedziala o ciazy czy cos:D wczoraj nie moglam usnac, a dzis jak Piekny wychodzil do pracy tez juz nie usnelam:) chyba ide na zakupy dla chlopca ^^ szkoda tylko ze 3d sie nie udalo, lozysko jest na przedneij scianie, maluch uzlozonu glowka do gory i sie buzka do lozyska przytula, jeszcze zaslonil sie pepowina. w 3d widzielismy tylko stopki i kawaleczek profilu. ale mamy plytke:)
Czyli to chłopczyk? Super, a jak będzie miał na imię?
iFeelSooLost
10 июля 2012
Sylvinka: ketonal pewnie tylko na receptę? brałyście?
tak, a jest tani jak barszcz coś 3 czy 5 zł kosztuje. muszę brać co okres bo inaczej nie dam rady, rzygam i mdleje z bólu tylko ostatnio jak wzielam to szybko mi przeszlo ale zaraz zaczela mnie watroba bolec. ;/ i nie wiem czy to nie z tego. wiec radzilabym ostroznie i nie za duzo