Konto usunięte: AvantQueTuDis somehow.
No dobrze, może masz trochę racji. Aczkolwiek nie wiedziałam, że nie można zamieszczać takich zdjęć, niektorzy uzytkownicy maja zberezne av i co? Nic sie z tym nie robi, jedna osoba ma nawet ujecie z cum shota

i nic, a dzieci tak samo wchodzą rzekomo. Ale to juz inna bajka.
Nie uwazam, ze obojetna jest Ci ich tresc, moze zle to ujelam, aczkolwiek uwazam, ze powinno wiecej sie o tym mowic i to na roznych forach, takie informacje dotarły by do szerszego grona. Mnie tez nieprzyjemnie sie na to patrzy, ale coz.. Badzmy swiadomi skur* ysynstwa innych ludzi. internauci pomogli w odnalezieniu tej dziewczyny, w koncu wladze dowiedzialy sie kto to jest jak ma na imie etc. to ze nie miala zadnych konsekwencji to tez inny temat.. ale przynajmniej udalo sie cos zrobic.
Konto usunięte: Uważam, że zamiast ubolewać wirtualnie, tak jak niestety robi większość osób, można po prostu pomóc pozostałym. A sposobów jest wiele. Przynajmniej ja z nich korzystam.
Oczywiscie, np zamiast kupowac sobie durnowatych prezentow na mikolajki czy walentynki mozna kupic karme i zawiezc do schroniska.

aczkolwiek takie wirtualne sprawy tak samo mocno mnie dotykaja.