Konto usunięte: oglnie 3 latka to troche ciezko jest kupic cos, czym sie nie znudzi po chwili :)
zdziwilabys sie, moj zajezdzil doslownie wozek dla lalek (TAK, mam syna, nie corke

)
no i resorkami moze sie bawic 3-4 godziny i go nie ma, do tego dochodza jeszcze auta i figurki z Peppa Pig - ubostwia Peppe i robi sobie male miasteczko i tak sie bawi - czas mija a on dalej :)
Konto usunięte: u mnie w miescie jest tylko smiths i early learning centre, maly wybor.
nie macie Toys r Us?

a przez neta dowoza wam?
Konto usunięte: rampy do samochodow (bodajze hot wheels, ale glowy sobie uciac nie dam)
no, to na Nick Jr reklamuja hot wheels wlasnie, car wash - zaje-sta! nad czyms takim myslalam...
Konto usunięte: wiem ze tez patrzylam za takimi ksiazeczkami, ktore dziecko moze samo czytac w sensie ze przyklada taki dlugopis i mowia
pewnie ci chodzi o leapfrog-i
wejdz na
www.lepafrog.com
patrz maja nawet LeapPad

(dlaczego ja sie urodzilam w czasach Jaruzelskiego i mialam drewniane klocki?

)
http://www.leapfrog.com/en_gb/new_home.html
Konto usunięte: z tym, ze moj nie mialby gdzie tym jezdzic :(
a myslisz, ze ja mam 3878934738947 hektarowy ogrodek?

do parku i wio, ale by sial poploch !

na rowerze sieje, taka bryka to by zabil
Konto usunięte: wybralismy opcje nr 1 ale dzis tez Cie kocham bardzo mnie dlugo zastanawialo.
dzis tez Cie kocham mi sie podoba

kojarzy mi sie z takim wiecznie zakochanymi staruszkami idacymi sobie za raczke... oni jedyni powoduja, ze mam tam gdzies gleboko ziarenko wiary w malzenstwo - ale tylko oni :)