Martitta: Pamiętaj - założyć łatwo ale usunąć o wiele trudniej ;) Ja mam ale praktycznie tam nie wchodzę.
ja nigdy nie chcialam miec :)
Martitta: Właśnie zobaczyłam to:
http://www.lansik.pl/24264/nadchodzinbspkoniec-facebooka/

strach sie bac :D
massacre: zdziwilabys sie, moj zajezdzil doslownie wozek dla lalek (TAK, mam syna, nie corke )
no i resorkami moze sie bawic 3-4 godziny i go nie ma, do tego dochodza jeszcze auta i figurki z Peppa Pig - ubostwia Peppe i robi sobie male miasteczko i tak sie bawi - czas mija a on dalej :)
no moj sie bawi resorakami, ale wlasnie co chwile innym, robi kolizje itp :)
no i w sumie tanczy z owieczka timmy, no i z takich zabawek mam jeszcze muffin'a, elmo i kota jessa i nimi sie na zmiane bawi i z nimi spiewa :) w sumie to jego ulubione :)
massacre: nie macie Toys r Us? a przez neta dowoza wam?

a dlaczego mieli by nie dowozic
massacre: no, to na Nick Jr reklamuja hot wheels wlasnie, car wash - zaje-sta! nad czyms takim myslalam...
no wlasnie o tym mysle chyba
massacre: pewnie ci chodzi o leapfrog-i
wejdz na www.lepafrog.com
patrz maja nawet LeapPad (dlaczego ja sie urodzilam w czasach Jaruzelskiego i mialam drewniane klocki? )
http://www.leapfrog.com/en_gb/new_home.html
tak, o nie mi chodzi :D
w ogole to jeszcze vtech robi taki zayebisty komputerek:

i rozsuwa sie na cos takiego:
massacre: a myslisz, ze ja mam 3878934738947 hektarowy ogrodek?
do parku i wio, ale by sial poploch ! na rowerze sieje, taka bryka to by zabil
i jakby tu bylo go wtedy upilnowac
Konto usunięte: chciałam kupić w końcu róż na który się czaję i czaję od dłuższego czasu. jeszcze z ciekawości weszłam na stronę internetową tej marki i patrzę, a produkt ten w stanach kosztuje prawie o połowę mniej niż w polsce.
trochę jest to przerażające.
a jaki to roz??
massacre: gdzie ty mieszkasz, nie macie toys r us, nie macie tk maxx? tylko sami grubi angole... MASAKRA !
tu mieszkam:
sylwik: jak wysoki filtr musi byc, zeby sie wcale nie opalic?
(mam dosc prawie czarnych rak i karku od pracy w t-shirtach na dworze latem:D)
30 wystarcza, czy potrzebne jest 50?
ja 50 sie smaruje co 3 czy 4 godziny i i tak mam leciutka opalenizne na dloniach.