Reputacja: -34 |
BluzgometrTM: 54
Psyche30
9 августа 2012
Konto usunięte: ja się ostatnio przymierzałam z depilatorem, ale jednak spasowałam...
boziu, maszynka mnie już rozpier.....a, jutro walne jeden cm kwadratowy i zobaczę jak przeżyję, najwyżej się schlam i będe po pijaku golić po kawałku bo serio nie mam siły nawalać co drugi dzień tym gównem :D
JuIia
9 августа 2012
Psyche30: najwyżej się schlam i będe po pijaku golić po kawałku bo serio nie mam siły nawalać co drugi dzień tym gównem :D
Ja cisnęłam po połówce żoładkowej gorzkiej, nic nie bolało ale na 2 dzień jak wytrzeźwiejesz to..
Gad
9 августа 2012
JuIia: Ja cisnęłam po połówce żoładkowej gorzkiej, nic nie bolało ale na 2 dzień jak wytrzeźwiejesz to..
Nieźle jak na babe.
asexualna
9 августа 2012
Psyche30: boziu, maszynka mnie już rozpier.....a, jutro walne jeden cm kwadratowy i zobaczę jak przeżyję, najwyżej się schlam i będe po pijaku golić po kawałku bo serio nie mam siły nawalać co drugi dzień tym gównem :D
JuIia: Ja cisnęłam po połówce żoładkowej gorzkiej, nic nie bolało ale na 2 dzień jak wytrzeźwiejesz to..
Przerażacie mnie
JuIia
9 августа 2012
Gad: Nieźle jak na babe.
Daje radę. Przy mnie Ty rzygałbyś już wątrobą a ja czekała ze znudzeniem az skończysz
Reputacja: -34 |
BluzgometrTM: 54
Psyche30
9 августа 2012
Miałam raz bikini robione woskiem to powiedziałam ze NIGDY WIĘCEJ a teraz mnie nosi nie na samo bikini ale więcej o to samej sobie poyechać, no ale nie na trzezwo bo wiem ze nie przeżyłabym tego
JuIia
9 августа 2012
Psyche30: dobra, jak już testowałaś to robię się odważniejsza
Psyche30: Mogłaś tego nie pisać? nie dość ze kac to jeszcze ból piz...dy?
Ja tam nigdy kaca nie miałam, nawet pić mi się nie chciało więc pozostał tylko ból
Mi osobiście bardzo pomaga straszne klnięcie, tak klnąc potrafię tylko jak jestem sama, nawet Jacek tego nie słyszał
asexualna
9 августа 2012
JuIia: No ale nigdy więcej, wolę już jechać tą maszynką
Ja sobie nogi ostatnio przejechałam i gówno dało chyba nie umiem
JuIia
9 августа 2012
Konto usunięte: Ja sobie nogi ostatnio przejechałam i gówno dało chyba nie umiem