styka51: Nie wiem czy trzeba. Ja bym założyła, bo byłoby mi głupio trochę...nie dość, że dekold, to jeszcze gołe plecy;p
Jeżeli kiedys mi się zachce ( w co wątpię) wyjśc za mąż, to znajdę taką sukienkę gdzie przód będzie cały zabudowany, za to plecy całe odkryte

.
styka51: To jest śmieszne po prostu. Nie mam sił do takich zachowań. U mnie na wiosce ludzie zdziwieni, że ja wódkę pije, że na wakacjach sama z chłopakiem byłam, że pewnie teraz w ciąży będę...Jak mnie to irytuje to głowa mała. A i nawet te stare babcie nie są takie wredne, co te przed 50 -,-
A nie męczą na każdym kroku Ciebie i Twojej rodziny, kiedy to za mąż wyjdziesz ?;D.
styka51: Super coś takiego wygląda:D Coś w stylu empire:D
Ja kiedyś mogłam bez problemu nosić kolczyki za 5 zł, a teraz od razu ucho boli, ale po pewnym czasie przestaje
Też mi sie podoba ;D.
Ciesz się, że nie ropieje. Moje uszy odmówiły współpracy nawet kolczykom złotym, srebrnym.
Sylvinka: To bardzo duże miasto i ludzie bardziej zaznajomieni są z różnymi subkulturami i nie tylko. Widzą przecież co się dzieje w mieście i na świecie i to nie tylko w telewizji, a na wsi zacofane społeczeństwo to na każdego delikatnie innego od nich patrzą jak na wariata.
W sumie takie reakcje potrafią również rozbawić ;D. Gorzej jak zaczną w człowieka kamieniami rzucać

.
kedi: uwielbiam takie myślenie. ja chodzę ciągle na czarno i z powodu czyichś głupich przekonań na pewno tego nie zmienię więc na wesele też mam czarną.
:).
Ja natomiast ciuchów czarnych nie mam, bo źle się czuję w tym kolorze, jednak tą sukienkę uwielbiam i na weselę jest idealna :D.