Konto usunięte: urlop mi się skończył i jutro muszę wracać do pracy:/ ciekawe czy moje dziewczyny w pracy narobiły bałaganu pod moją nieobecność
nienawidze wracac do pracy po urlopie, dosyc ze rozleniwiona jestem strasznie, to jeszcze sterta papierow zawsze czeka do ogarniecia
Konto usunięte: W sumie mam kilku znajomych na stacjach, w tym jednego na BP, popytam co i jak, dzięki :) Chociaż znając życie to nawet jeśli jest oferta to znika w oka mgnieniu, jak to w Częstochowie... Straszne bezrobocie :/
byleby nie na stacjach partnerskich (ajenckich), bo tam wiecej niz minimalnej nie dostaniesz a do tego z wyplaty placisz za zrywki (jak ktos ucieknie po tankowaniu nie placac) i za straty na sklepie (jak ktos cos ukradnie) - mialam tak na Shellu, harowalam jak wol, a bywaly wyplaty po 400-500zl... w BP mialam umowe bezposrednio z BP a nie z firma Alfa sp. zo.o. ktora byla tylko ajentem.
JestemFejkiem: prosze, brytyjska strona, bo pewnie te polaczkowate sa dla Pani nierzetelne :)
ykhm... to nie jest strona brytyjska :D LOOOL
JestemFejkiem: ja sie nie obrazam, wiem ze dzielisz Polakow na tych podludzi i siebie - wielkie panisko na saksach :D (w sumie dosłownie i w przenosni), jakbym był złosliwy to spytałbym czy korzystasz z usług weterynarza ale ugryze sie w język i zaproponuje moze zrzeczenie si epolskiego obywatelstwa? Po co przyznawac sie do tego ze jest sie Polka, w koncu to taki wstyd w Małej Brytanii :)
skad w Tobie tyle nienawisci? zaczepiasz i sie rzucasz jak jamnik z cieczka, bez potrzeby moj drogi :)