massacre: macie debenhama tam w tej rybackiej wiosce?
mamy cale centrum handlowe
massacre: dzieki Bogu problemy z cera jak mam to tylko zima, wiosna i latem to nic z tych rzeczy nie uzywam
ja uzywam, bo zazwyczaj po nalozeniu filtrow 50+ moja twarz wyglada jak u trupa, wiec trzeba czyms ja podrasowac
massacre: jak pracowalam w city to jezdzilam metrem, szybciej niz autem, nie placisz za wjazd do centrum, nie placisz za parking, nie stoisz godzinami w korkach - autobusem to samo plus dochodzi 183748974 przesiadek. metrem jedziesz z predkoscia swiatla wiez luz
a mieszkac... kochana czy ja wygladam na osobe majetna pokroju Hugh Grant'a czy Eltona Johna? no prosze Cie... mnie nawet nie stac na to, zeby w centrum chociazby w piwnicy jakies mieszkac
mnie tam nie stac zeby gdziekolwiek sobie kupic dom/mieszkanie wiec Ty mi mowisz
massacre: to ten?
http://www.marieclaire.co.uk/imageBank/cache/e/EsteeLauder-Doublewear.jpg_e_b531446b815d841fa57ff7ac29559923.jpg
ile dalas? bo ja zawsze kupuje na amazonie, wydaje mi sie ze taniej niz w debenhamie
tak, ten

£25.50, z tym ze nie zamawialam na debenhamsie, tylko na stronie estee lauder, bo tam wysylaja na dodatek dwie probki - tego advanced night serum i kremu nawilzajacego - wiec pomyslalam ze mi sie bardziej oplaci kupic na ich stronie :D