Konto usunięte: azdego oprocz mnie :D
nie wierze
Konto usunięte: 2. z tym to bede miala za*ebisty wynik, bo nigdy w zyciu nic na kredyt nie bralam, nie mam zadnych zaleglych oplat, niczego.
to jest historia kredytowa, jak jej nie masz to bedziesz miala wynik "poor" albo "very poor" - tabula rasa to brak dowodu dla banku, ze jestes wiarygodnym pozyczkobiorca i nie dadza. jak ja mialam czysto nul zero nic to mi credit scoring wyszedl "poor" :/
minimum na experianie to:
1. rejestracja na electoral roll
2. landline minimum 12 miesiecy zielonych krateczek - czyli ze placi sie na czas
3. current account z overdraftem - tez min 12 miesiecy zielonych krateczek, ze nie schodzisz ponizej ustalonego limitu
4. min 2 settled credit agreements - czyli takie ktore sie skonczyly i zostaly splacone
5. min 2 active credit agreements - im wiecej tym lepiej
6. twoj limit kredytowy nie powinien byc wykorzystywany wiecej niz w 50%
ja mam Virgin Media internet tv landline, komorke na abonament, Next Directory credit card, Littlewoods credit agreement, pare kart kredytowych i co jakis czas robie apply po nowa, zeby miec wszystko aktywne - kosmos, ale w Polsce jest tak samo

i teraz mam very good. musisz pozyczac i oddawac zeby pokazac, ze oddajesz na czas. dla mnie nonsens bo jak nie bierzesz kart kredytowych to widocznie ich nie potrzebujesz bo jestes ustabilizowany finansowo... no ale banki patrza na to inaczej :) wiec hulam i zbieram zielone krateczki.
jak chcesz, to zrob sobie z ciekawosci raport na experian, zarejestruj sie, pierwsze 30 dni sa gratis, tylko nie zapomnij sie wyrejestrowac przed ich upluwem bo beda cie kasowali. ja sobie sprawdzam experiana i equifaxa na biezaco, jak maniak
Konto usunięte: rzesy to eyelure, o ile dobrze pamietam to numer 118
mialam raz eyelure, tak cienkie, ze nie umialam ich przykleic :/
Konto usunięte: moje wieczne utrapienie :D
utrapienie