Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
29 августа 2012
Konto usunięte: możemy o wszystkim .... kurde jedna laska z 'biura' ma wesele i oczywiście niby ja mam iśc w delegacje ...
Nie dała zawiadomienie na ślubie .. ja nigdzie nie ide. wykręcam się jak mogę, że jade na lotnisko po brata ze to tamto ... ALE NIE JA MAM ISC O_o
moja kuzynka sie hajta, ale nie jade, bo za daleko xD
nie wiem o czym mozna pobiadolic, u mnie totalna nuda, nic sie nie dzieje
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Earth
29 августа 2012
massacre: ja nie zauwazylam przecinka :D
Zmył się z kurzem
Powinien być jakiś myślnik przed Chanel, że to jej słowa. Bo mi się skojarzyło, że autorka postu ma psa o imieniu Chanel i myślałam, że to wisiorek dla psa, z podpisem - istnieje ktoś kto kocha Chanel"
BlondSzatynka
29 августа 2012
Konto usunięte: co Wy tak ostatnio na te wesela chodzić nie chcecie Kedi w końcu poszła ?
Ja już byłam w tym roku na 5 weselach... starczy mi. ;]
TylkoMnieNieOlej
29 августа 2012
Earth: Zmył się z kurzem
Powinien być jakiś myślnik przed Chanel, że to jej słowa. Bo mi się skojarzyło, że autorka postu ma psa o imieniu Chanel i myślałam, że to wisiorek dla psa, z podpisem - istnieje ktoś kto kocha Chanel"
Istnieje kto kocha. - czyli JA istnieje bo kocham
imię psa.
cała filozofia :D
BlondSzatynka
29 августа 2012
a druga sprawa nikt mnie nie będzie przymuszał jak ja chce robić w tą sobote co innego ;]
TylkoMnieNieOlej
29 августа 2012
Earth: Powinien być jakiś myślnik przed Chanel, że to jej słowa.
nie to nie jej słowa. to imię psa, dobrze myslalas :D
massacre
29 августа 2012
Earth: Zmył się z kurzem
LOL, a jednak wyszlo, ze to pies
dziwne jakies takie -,-
Konto usunięte: a druga sprawa nikt mnie nie będzie przymuszał jak ja chce robić w tą sobote co innego ;]
ja bylam na 2 weselach w swoim zyciu i tez mi starczy
nie zaciagnie sie mnie sila
Konto usunięte: nie to nie jej słowa. to imię psa, dobrze myslalas :D
O,O
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
TylkoMnieNieOlej
29 августа 2012
massacre: LOL, a jednak wyszlo, ze to pies
dziwne jakies takie -,-
massacre
29 августа 2012
czyli to, co tam widac to nie przecinek?
nie rozumiem w takim razie, co to ma znaczyc...
TylkoMnieNieOlej
29 августа 2012
massacre: czyli to, co tam widac to nie przecinek?
nie rozumiem w takim razie, co to ma znaczyc...
ale gdzie? to jest kropka po kocha. nie ma przecinka
massacre
29 августа 2012
Konto usunięte: no co -,-' :D
no dziwne, bo nie rozumiem xD
istnieje co lub kto? tak jak Patrycja napisala, tylko ten kto kocha Chanel? Dziwne, dziwne, dziwne :D
TylkoMnieNieOlej
29 августа 2012
massacre: no dziwne, bo nie rozumiem xD
istnieje co lub kto? tak jak Patrycja napisala, tylko ten kto kocha Chanel? Dziwne, dziwne, dziwne :D
jest takie powiedzenie.
Istnieje ten, kto kocha. = Istnieje, kto kocha. w skrócie
Ja istnieje bo kocham.
Chanel. Nie wiem jak to sprecyzować :D inaczej