Konto usunięte: zważywszy, że prawie nie poruszam się komunikacją miejską, jedynie rower i samochód więc tym bardziej mogę nosić ze sobą wszystko.
Kazdy majacy troche rozsadku w glowie nie porusza sie po centrum Londynu autem :D
Pomijam takie zawody jak taksowkarz i jest to koniecznoscia. Wszyscy cisna metrem, a ja jako ze mam w torbie oprocz swoich smieci, rzeczy mlodego typu DS mam wieksze ograniczenia, a nie chcialabym poruszac sie z walizka na kolkach - a widuje dosc czesto takie laski XD ... choc z drugiej strony taki maly i lekki kindle... pewnie znalazloby sie dla niego miejsce :D
Konto usunięte: też tak myślałam, mój mąż też. w końcu kliknęłam, przyszedł i była nieustanna walka kto czyta, więc musiał kliknąć swój i takim sposobem mamy teraz dwa i są używane praktycznie codziennie.
Pewnie masz racje :D Tak samo bylo u nas z iPadem, a po co nam, kolejny zbyteczny gadzet, bla bla bla... Teraz sobie nawet nie wyobrazam zwyklej gazety czytac i brudzic dloni czcionka... Czlowiek latwo przyzwyczaja sie do lepszego :)
Konto usunięte: zdecydowanie lepiej się czyta nawet przy świetle/słońcu bo nie odbija się tak jak czasami od kartki.
No wlasnie to mnie irytuje w iPadzie :/
Kurcze, pewnie sie skusze na kindle :D U nas nie wychodzi drogo, mozna zamowic juz teraz 16GB za £159, nie jest to duzo, zwlaszcza ze Amazon daje swoim klientom bodajze z 300 tytulow do czytania gratis, plus jakies appy codziennie jeden za darmo...
Jestem uzalezniona od gadzetow :/
Konto usunięte: no tak, korzystam z kindle na netbooku, wiec wiadomo. ale tutaj mi sie bardzo podoba np nowy 8,9" ekran, full hd (o ten nowiutki co jeszcze nie w sprzedazy mi chodzi:)) jednak 7 cali to malo, dlatego nigdy o takim urzadzeniu nie myslalam, teraz sie zastanowie za jakis czas
to ten kindle fire hd? bo tutaj dalej ma 7'' , bo chyba nie lapie do czego odnioslas 8,9'' a do czego 7'' :)
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0083PWAWU/ref=amb_link_1/275-1563713-4827859?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=gateway-center-column&
pf_rd_r=0VHDXNWXMPFK4SAMAVJN&pf_rd_t=101&pf_rd_p=324600507&pf_rd_i=468294
chyba sobie zamowie, 25 pazdziernika wychodzi :D