Konto usunięte: Taka pora, wiele osób ma podobne dolegliwości.
No niestety, siostra przyniosła jakąś zarazę ze szkoły już jakiś tydzień temu, a mnie najwidoczniej dopiero teraz złapało i się zaczyna.
Konto usunięte: W centrach handlowych, jeżeli masz jakieś w okolicy apteki są otwarte.
Żeby dostać się do apteki w centrum, musiałabym dojechać, bo u nas nie ma, wszystko pozamykane, a to nie wchodzi w grę bo nie mam siły ani ochoty nigdzie wychodzić, wolę poleżeć w łóżku, a nikt mi nie pojedzie bo siedzę sama.
Konto usunięte: . Leki typu fervex, strepsils też nie zadziałają w ciągu dwóch godzin.
Na mnie zazwyczaj nigdy one nie działają na dłuższą metę, ale wzięłam tak z braku laku bo nic specjalnego nie mam w domu z takich tabletek.
Konto usunięte: O ile nie wiem o jakiej maści mowa, to amol (babciowy lek na wszystko) zaszkodzić nie powinien, możesz sobie posmarować gardło. Podobno można jeszcze łyknąć ileś jego kropki na cukier.
No to posmaruję, zobaczymy. Mam nadzieję że nie wywoła jakiegoś uczulenia czy coś.
Konto usunięte: Kanapka z czosnkiem? :>
nieee, to odpada :) słyszałam o płukaniu gardła solą ale też mnie jakoś to nie przekonuje... na razie spróbuję z tym amolem