Konto usunięte: ja jakoś zatamowałam i teraz jest już ok, ale już mam dość leżenia w łożku
Niedługo przejdzie i będzie ok. ;)
Na pocieszenie, dla wszystkich chorowitych - wirtualne ciastko. :D
Konto usunięte: nos mi zaraz odpadnie
Jeżeli nie wychodzisz z domu i jesteś nieumalowana - a przy chorobie zakładam, że tak jest :D - to smaruj sobie nos i okolice grubą warstwą kremu Nivea, tego najzwyklejszego, w niebieskim opakowaniu. Jak często wydmuchujesz nos to aż piecze, wiem o tym bo też tak mam przy katarze. :/ Później tak nieestetycznie skóra schodzi, ble... ale gruba warstwa kremu pomaga, zwłaszcza na noc. ;) Posmaruj, wchłonie trochę i jeszcze ze 2-3 warstwy tak.
Konto usunięte: Co proponujecie? Zastanawiam się nad żółtym.
Dobry pomysł. :) Może być jeszcze biały, szary, czarny - to z kolorów neutralnych i bezpiecznych. :P Z odważniejszych dałabym czerwony, limonkowy, morski.
Konto usunięte: Dokładnie mam taki sam, kupiłam w ciucholandzie za 32zł
Jasne...
Ja widzę, że muszę zmienić swój ciuchland, "poszerzyć horyzonty" i zacząć chodzić do innych, bo w moim "bida z nendzo".

styka51: Na dodatek mdli mnie tak, że masakra ;C
Słyszałam, że na mdłości, wymioty albo biegunkę pomaga jedzenie słonych paluszków i picie coca coli/pepsi. :) Jakieś cukry się wtedy uzupełniają czy coś, nie pamiętam dokładnie. :P Ale wiem, że na któreś z tych to pomaga. Nie stosowałam na sobie niestety, jedynie o tym słyszałam.