Konto usunięte: U mnie w mieście wybór bez doświadczenia to: Cinema-City (5 zł, a to już i tak podnieśli stawkę), KFC/Mc, call centers (płacą lepiej niż u mnie, ale mało kto długo wytrzymuje), wciskanie typu Zepter oraz różne podejrzane ogłoszenia, zazwyczaj w ubezpieczeniach. Także moja praca w normalnej sieciówce za 6 zł/h to dla kogoś bez doświadczenia wręcz wyróżnienie.
czaje, sama zapieprzałam za 6,5zł/h. co jak co, ale w kfc albo mcdonald's to bym nie pracowała...
Konto usunięte: Ja nie wiem dlaczego, ale jakoś preferuję tradycyjne roznoszenie cv. Licencjat robię w przyszłym roku, w sumie to chciałabym pracować w logistyce, ale u nas ciężko nawet o staż czy praktyki, oferty pracy są może raz na miesiąc i to z wymaganym doświadczeniem... Lipa straszna.
lipa ogólnie wszędzie jest, w lublinie jest podobnie. a co jeśli ja jestem event managerem? wyobraź sobie że w lublinie ani jednej oferty pracy takiej nie ma

u nas ze stażem już trochę łatwiej, z praktykami (bezpłatnymi) nie ma problemu, z tym, że wszędzie robią mega łaskę, odbyłam praktyki w 3 miejscach i tylko w 1 byli normalni ludzie (fakt, pracowałam normalnie jak oni, po 6h dziennie za freee no ale przynajmniej byli mili, podziękowali i nie patrzyli na mnie jak na śmiecia.)