Reputacja: -168 |
BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
27 ноября 2012
Konto usunięte: Coony rosną do 4 roku życia
O ! ;D.
Dobrze wiedzieć, bo własnie na gadu się z eM. zastanawialiśmy .
Jest szansa, że będzie jak mały tygrys .
WilczeLyko
27 ноября 2012
MaqdaIena: eM, jaki ma dobry humor dzisiaj, hoho.
Wyśmienity, po pracy byłem w terenie i jestem z tego powodu szczęśliwy :D.
MaqdaIena: Ja tam też nie znam dokładnego przedziału, kiedy są już w pełni dorosłe, ale ponoć Alex jest nadal kociakiem ;D.
W ogole tu i na gadu piszemy o tym samym, ale bez sensu .
Y, no bo odpisałaś mi tu, a na gg była przerwa, nie chciałem dostać bana za nieodpowiadanie na Twe posty, więc ciągnę na dwa fronty, cho na czat, tam też można pogadać o kocie .
asexualna
27 ноября 2012
MaqdaIena: O ! ;D.
Dobrze wiedzieć, bo własnie na gadu się z eM. zastanawialiśmy .
Jest szansa, że będzie jak mały tygrys .
Ile teraz ma? Na fotkach wygląda na małego, 1.5 roku?
Reputacja: -168 |
BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
27 ноября 2012
Konto usunięte: Y, no bo odpisałaś mi tu, a na gg była przerwa, nie chciałem dostać bana za nieodpowiadanie na Twe posty, więc ciągnę na dwa fronty, cho na czat, tam też można pogadać o kocie
Wychodzę stąd ! Gadu wystarczy .
Konto usunięte: Wyśmienity, po pracy byłem w terenie i jestem z tego powodu szczęśliwy :D.
Okej, wygrałaś . Z tej gromadki podobają mi się tylko shar-pei, boksery, buldogi - ze względu na zgryz jakoś..boli mnie to, że myślę o tym, że te psy to boli, te zęby i krótkie pyszczki .
WilczeLyko
27 ноября 2012
Konto usunięte: Ja niestety włoskie gówno idę, żegnam.
Przestań, ferrari dobra marka, nie narzekaj! żegnam!
AvantQueTuDis
27 ноября 2012
Konto usunięte: zoofilka
oj tam!
Konto usunięte: ja też, zawsze marzyłam o bassecie, natomiast mój mąż oznajmił mi, że jak brzdąc podrośnie to kupimy mastifa angielskiego
basset fajny, wiecznie przećpany,
ale podobno mają mega problemy z uszami.
Jeśli chodzi o mastifa, to lubię molosy, ale te akurat jakoś mnie nie przekonują, nie wiem mam jakieś średnie odczucia, niby spokojne psy, ale wyglądają na skłonne do agresji. No i sa nadpobudliwe jeśli chodzi o dźwięki z otoczenia.
NigdyMnieTuNieBylo
27 ноября 2012
Konto usunięte: Gadasz jak jakiś informatyk co na randce rzuca całkami, ale okej, powiedzmy, że
zrozumiałem .
Informatycy nie absorbują swych myśli całkami, analiza matematyczna na tym poziomie to dość traumatyczny przedmiot
Fajne te wasze koty, tarmosiłabym :głasku głasku:
AvantQueTuDis
27 ноября 2012
Konto usunięte: Okej, wygrałaś . Z tej gromadki podobają mi się tylko shar-pei, boksery, buldogi - ze względu na zgryz jakoś..boli mnie to, że myślę o tym, że te psy to boli, te zęby i krótkie pyszczki .
Krótkie pyszczki - gorzej znoszą lato, ale generalnie nie mają poważniejszych dolegliwości ;)
Mój ma piękne ząbki, aparat byłby zbędny
Ale patrz np na mopsa:
nie wygląda jak upośledzony?
WilczeLyko
27 ноября 2012
Konto usunięte: Informatycy nie absorbują swych myśli całkami, analiza matematyczna na tym poziomie to dość traumatyczny przedmiot
Przepraszam z góry, jeśli całką, tfu! całkiem Cię to dotknęło .
Konto usunięte: Krótkie pyszczki - gorzej znoszą lato, ale generalnie nie mają poważniejszych dolegliwości ;)
Mój ma piękne ząbki, aparat byłby zbędny
Ale nie ślinią wszystkiego wokół? :D.
Konto usunięte: nie wygląda jak upośledzony?
No właśnie wygląda..skrzyżowanie zaparcia ze schizofrenią paranoidalną .