Zdjęcie mojego obiadu wygrało bardzo osobliwą nagrodę - 5 posiłków z cateringu dietetycznego w moim mieście XD Mam nadzieję, że będą smaczne. Ogólnie wczoraj wróciłam do biegów/marszów, mam nadzieję, że mi starczy zdrowia i chęci na długo.
ZlMNA
28 апреля 2013
styka51: W wieku 13 lat, to ja nie wiedziałam jak piwo smakuje
od dziecka wolałam towarzystwo kolegów niż koleżanek
madzia2143
28 апреля 2013
był ktoś na konwencie we Wrocławiu wczoraj?
agoosiaaa
28 апреля 2013
oooo, wczoraj bylam pierwszy raz od trzech - czterech (?) tygodni w Debenhamsie (ach, te zakupy onlajn) i zmienili wszystko i w ogole mam teraz stanowisko Lancome
SzaryChlopaczek
28 апреля 2013
Konto usunięte: Zdjęcie mojego obiadu wygrało bardzo osobliwą nagrodę - 5 posiłków z cateringu dietetycznego w moim mieście XD Mam nadzieję, że będą smaczne. Ogólnie wczoraj wróciłam do biegów/marszów, mam nadzieję, że mi starczy zdrowia i chęci na długo.
zapostuj je tutaj
Babsy
28 апреля 2013
jak mozna nie lubic piwa ^^ dla mnie reszta alko moglaby nie istniesc, ale piwko :D... po ciazy jak pierwszy raz wypilam, to mi sie strasznie gorzkie zdawalo, ale juz mi wrocil smak ;)
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
28 апреля 2013
A ja za piwem nie przepadam... Ogólnie alkohol mógłby dla mnie nie istnieć. Dla towarzystwa jakieś fancy drinki. Latem Budweiser i Guiness. Jest to jest, nie ma to nie ma :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
mirra20
28 апреля 2013
Babsy: jak mozna nie lubic piwa ^^ dla mnie reszta alko moglaby nie istniesc, ale piwko :D... po ciazy jak pierwszy raz wypilam, to mi sie strasznie gorzkie zdawalo, ale juz mi wrocil smak ;)
piwo wypije, nawet lubię zwłaszcza w lecie podczas upałów, ale mimo wszystko przy konkretniejszych imprezach wolę wódkę
mmaryja
28 апреля 2013
maryja pozdrawia ze szpitalnego łóżka! bobas zastrajkował i mnie położyli na weekend
mirra20
28 апреля 2013
Konto usunięte: maryja pozdrawia ze szpitalnego łóżka! bobas zastrajkował i mnie położyli na weekend
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
28 апреля 2013
Maryjka trzymam kciuki :-)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail