(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
22 июля 2011
Konto usunięte: wiesz co, nie chodzi o to, po prostu wkurza mnie takie tchórzostwo ;-) jak cos do kogos mam mówię prosto z mostu, ile razy tu była kłótnia i zwada to jest gorsze niz byc fałszywym. tyle, nie przeboleje takiego zachowania.
a tam, przejmować się kimś kto ma swoje lata, a zachowuje się jakby zatrzymał się na pewnym etapie rozwoju. daj spokój :)
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
23 июля 2011
Pijana! Od dnia gdy zobaczyłam Twoje nogi, nie mogę przestać o nich myśleć! Zalogowalam sie specjalnie by wyrzucić to z siebie!
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
pijana
23 июля 2011
massacre: Pijana! Od dnia gdy zobaczyłam Twoje nogi, nie mogę przestać o nich myśleć! Zalogowalam sie specjalnie by wyrzucić to z siebie!
Być obiektem Twoich fantazji, to było moje marzenie Kozaczek może mi zazdrościć !
SoDope
23 июля 2011
massacre: Od dnia gdy zobaczyłam Twoje nogi
aż sama muszę to zobaczyć
SchwarzeFlamme
23 июля 2011
yesu... umieram
madzia2143
23 июля 2011
Konto usunięte: yesu... umieram
kacyk?
madzia2143
23 июля 2011
Konto usunięte: tak zrobie :-)
ja też tak jak Ty udzielałam się parę lat temu, a później tylko czytałam. I przez ten czas było multum takich sytuacji. Współczuję, bo jest to w jakimś stopniu przykre, ale głowa do góry, to świadczy tylko o płytkim myśleniu tej osoby :)
iFeelSoLost
23 июля 2011
Kac? Piwka sie napij :-)
Konto usunięte: ja też tak jak Ty udzielałam się parę lat temu, a później tylko czytałam. I przez ten czas było multum takich sytuacji. Współczuję, bo jest to w jakimś stopniu przykre, ale głowa do góry, to świadczy tylko o płytkim myśleniu tej osoby :)
aa. dzieki, juz sie ogarnelam i wyje.bane mam na to :-)
iFeelSoLost
23 июля 2011
Kac? Piwka sie napij :-)
Konto usunięte: ja też tak jak Ty udzielałam się parę lat temu, a później tylko czytałam. I przez ten czas było multum takich sytuacji. Współczuję, bo jest to w jakimś stopniu przykre, ale głowa do góry, to świadczy tylko o płytkim myśleniu tej osoby :)
aa. dzieki, juz sie ogarnelam i wyje.bane mam na to :-)
Fieska
23 июля 2011
Mnie glowa boli
madzia2143
23 июля 2011
Konto usunięte: aa. dzieki, juz sie ogarnelam i wyje.bane mam na to :-)
i odpowiednio. :)
Konto usunięte: Mnie glowa boli
balujesz, oj balujesz ;p
ChicaBombb
23 июля 2011
łoo widze ze znowu jak mnie nie ma to jest najlepsza dyskusja;)
Fieska
23 июля 2011
Konto usunięte: balujesz, oj balujesz ;p
Wczoraj troszeczkę Dzisiaj zakupy i wieczorem dalej :D