(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ChicaBombb
29 июля 2011
Konto usunięte: kazdy wie, ale nie jest w temacie okreslone czego dotyczy a moze wielu rzeczy, ktos moze pomyslec: to pewnie recenzje modnych ostatnio filmow to nawet nie wchodze bo nie lubie chodzic do kina :]
kochana, jest forum film, jest forum muzyka, ksiazka, wiec o czym mozna by pisac na MiU? przecie nie o ostatniej plycie Amy Winehouse.
AvantQueTuDis
29 июля 2011
btw. ale odwaliłyście z tym tematem o recenzjach
iFeelSoLost
29 июля 2011
ChicaBombb: kochana, jest forum film, jest forum muzyka, ksiazka, wiec o czym mozna by pisac na MiU? przecie nie o ostatniej plycie Amy Winehouse.
moim zdaniem moda nie dotyczy tylko ubrań i kosmetyków, pod pojęciem mody kryje się wiele rzeczy, a modne nie tylko są ciuchy ;-) modne może być uczęszczanie do kina czy do lokali, ja lubie jak wszystko jest porządnie i dokładnie zrobione.
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
29 июля 2011
Konto usunięte: nie potrafie tez\ wypowiadac r, to tez mowi pewnie o poziomie mojej wiedzy :)
Nie Problemy logopedyczne nie maja nic wspólnego z poziomem wiedzy :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre
29 июля 2011
Konto usunięte: kupywać
Konto usunięte: kupywania
Dobrze ze ja nie smarkam
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
iFeelSoLost
29 июля 2011
massacre: Dobrze ze ja nie smarkam
dobrze, wtedy musiałabyś kupywać dużo chusteczek
lepiej sobie nakupywuj czegoś innego, bo nawet nie wiem jak ten wyraz się odmienia
massacre
29 июля 2011
Konto usunięte: dobrze, wtedy musiałabyś kupywać dużo chusteczek
Wyjeżdżam za jakaś chwile, młody zostaje z opiekunka, w sumie tylko 3 dni ale to pierwszy raz jak go zostawiam na tak "długo"
Życz mi dobrej zabawy, odpoczynku i pięknej pogody
iFeelSoLost
29 июля 2011
massacre: Życz mi dobrej zabawy, odpoczynku i pięknej pogody
życzę, bawcie się dobrze i odpoczywajcie :-) Buziaki
mmaryjka
29 июля 2011
Agosia - naprawdę nie mowisz r?
agoosiaaa
29 июля 2011
Konto usunięte: się skołuje podklejenie za chwilę :)
dziekuje
Konto usunięte: Agosia - naprawdę nie mowisz r?
nie no, zazwyczaj mowie, ale czasem mi ciezko, zwlaszcza jak zdanie ma duzo ''r'' a ja nie jestem przyzwyczajona
massacre: Dobrze ze ja nie smarkam
przeczytaj sobie co napisalam w temacie o wlosach :facepalm:
agoosiaaa
29 июля 2011
Konto usunięte: lepiej sobie nakupywuj czegoś innego, bo nawet nie wiem jak ten wyraz się odmienia
sama napisalas kupywac, wiec nie wiem z czego brechatasz.
iFeelSoLost
29 июля 2011
Konto usunięte: sama napisalas kupywac, wiec nie wiem z czego brechatasz.
nie wiem czy nie zauważyłaś, ale to było w formie nabijania się z tego błędu, zawsze piszę KUPOWAĆ.
TheWitch
29 июля 2011
Konto usunięte: nie wiem czy nie zauważyłaś, ale to było w formie nabijania się z tego błędu, zawsze piszę KUPOWAĆ.
ofkors to bylo w takiej formie
hydevsczat
29 июля 2011
zrobcie recenzje ciuszkow z h&M
Transcendencja
29 июля 2011
Konto usunięte: nie no, zazwyczaj mowie, ale czasem mi ciezko, zwlaszcza jak zdanie ma duzo ''r'' a ja nie jestem przyzwyczajona
Rak robił rowek rurką różową zrobioną ręcznie rymując o rakach ryczących w rui .