Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 215 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: ekhm,szczeniaki i kopanie... Rysio kiedy sadzilam fasole potrafil wykopac fasolke zeby bylo ja widac, obejrzec,obwachac i nasikac na nia a sika tylko w przykucu
w tej pozycji sypia:D
No to jeszcze lepszy agent z niego haha :D
A jaki uchachany

Widać, że mu dobrze, oj widać :D
Konto usunięte: Używała któraś z Was kosmetyków Calvina Kleina ? Mam tylko błyszczyk póki co, a zainteresowały mnie podkłady w płynie i kompakcie...
Miałam takie mini podkłady.
http://www.oczarujzapachem.home.pl/autoinstalator/gallery2/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=1689&g2_serialNumber=1
Na spróbowanie. Dziwne jakieś. Czułam się z nim źle.
Hej, skoro mamy temat o recenzjach kosmetyków to może zrobimy temat
Dziennik naszej pielęgnacji.
?
Mogłybyśmy tam opisywać naszą codzienną pielęgnację: włosów, ciała, zabiegi, jakim poddałyśmy poszczególne części ciała.
Co sądzicie? Chętnie założe taki temat mógłby zostac podklejony tam moglybysmy sie dzielic informacjami, pisac jakich produktów uzyłysmy dzisiaj itp.
Konto usunięte: Hej, skoro mamy temat o recenzjach kosmetyków to może zrobimy temat
Dziennik naszej pielęgnacji.
?
Mogłybyśmy tam opisywać naszą codzienną pielęgnację: włosów, ciała, zabiegi, jakim poddałyśmy poszczególne części ciała.
Co sądzicie? Chętnie założe taki temat mógłby zostac podklejony tam moglybysmy sie dzielic informacjami, pisac jakich produktów uzyłysmy dzisiaj itp.
jak dla mnie troche bezsens, poza tym kazdy musialby zalozyc wlasny temat taki bo inaczej bylby niesamowity syf.
takie cos to sie raczej na bloga nadaje niz na forum.
Konto usunięte: jak dla mnie troche bezsens, poza tym kazdy musialby zalozyc wlasny temat taki bo inaczej bylby niesamowity syf.
takie cos to sie raczej na bloga nadaje niz na forum.
Nie rozumiesz, każdy dodaje notke np.
Włosy. Dzisiaj było:
-szampon taki i taki
-taka maseczka na 40 min w cieple
-serum takie w koncowki
efekt taki: .........................
Stopy. Dzisiaj bylo:
-kąpiel taka i tak z dodatkiem tego i tego
-peeling gruboziarnisty X
-maska wygładzająca do stop firmy X z tym i tym
Efekt taki i taki:..................
Twarz. Dzisiaj bylo:
.................
..........................
......................
...................
Czy np.
Dzisiaj zabrałam się za dłonie.
Zrobiłam kąpiel dłoni w ym i tym
zrobiłam peeling taki i taki
wycięłam skórki
pomalowalam paznokcie na taki kolor
itp.
Konto usunięte: no wlasnie rozumiem i dalej twierdze ze nadaje sie to na bardzo nudnego bloga, nie na forum.
w sumie mozna bylo sie tego po tobie spodziewac, jak pisalam tego posta wiedzialam, ze ty na pewno bedziesz na nie :-) wiec niczym mnie nie zaskoczylas
na wizazu jest temat o pielegnacji wlosow i nabija tam codziennie setki wizazanek :-) rozumiem, to nie wizaz ale uwazam ze tam jest ciekawy
Konto usunięte: w sumie mozna bylo sie tego po tobie spodziewac, jak pisalam tego posta wiedzialam, ze ty na pewno bedziesz na nie :-) wiec niczym mnie nie zaskoczylas
na wizazu jest temat o pielegnacji wlosow i nabija tam codziennie setki wizazanek :-) rozumiem, to nie wizaz ale uwazam ze tam jest ciekawy
to nie jest wizaz, zreszta mi to wsio, jak chcesz to sobie zakladaj, jak dla mnie temat opisywania co robie w ciagu dnia jest niepotrzeby i mnie co kto robi w ciagu dnia nie interesuje, rob jak uwazaj, ale nie zadawaj glupich pytan na forum co ludzie o tym sadza jesli chcesz tylko pozytywnych opini.
Konto usunięte: Btw temat o ciuchach co sobie ostatnio kupilas polega na tym samym i nie jest bezsensowny ;-)
po 1. tu nie m tematu o ciuchach.
po 2. w zadnym temacie nikt nie pisze o tym, co na siebie po kolei zaklada w ciagu dnia.
najwyrazniej.
Konto usunięte: to nie jest wizaz, zreszta mi to wsio, jak chcesz to sobie zakladaj, jak dla mnie temat opisywania co robie w ciagu dnia jest niepotrzeby i mnie co kto robi w ciagu dnia nie interesuje, rob jak uwazaj, ale nie zadawaj glupich pytan na forum co ludzie o tym sadza jesli chcesz tylko pozytywnych opini.
owszem nie jest, ale temat bardzo ciekawy i duzo mozna sie dowiedziec, podpatrzec i nauczyc ;-)