Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Wg mnie taka osoba powinna byc przebojowa, charyzmatyczna, przedsiebiorcza, dynamiczna, pomyslowa - ja w pracy jestem nieco autystyczna - ze tak to nazwe 
- z reszta pamietasz jak sie pytalam o szczeguly rekrutacji fryzjerek, kosmetyczek itp.), ja im daje "tylko" "support" min legal advice, administrative support, bookkeeping support - jestem w tym dobra, ale na wspolnika to sie nawet nie pcham - nienawidze ryzyka ponoszenia kosztow i uwielbiam miec wyplate regularnie i w tej samej kwocie :D
wyrabiasz 160pare godzin i 1500 na reke masz, ale za to 0 zycia rodzinnego bo weekendy od rana do wieczora harujesz w pracy, jak wracasz padasz na pysk.
Ale ja juz mysle z wyprzedzeniem czasowym, np jak wroce po macierzynskim do pracy, to moja pensja bedzie taka sama, natomiast koszty przedszkola wzrosna razy 2 (dwojka dzieci, zamiast jednego), czyli zamiast £860 bede placic £1720 miesiecznie - wiem, ze sa znizki jak sie ma dwojke w tym samym przedszkolu itd. wiec wlasnie w tej kwestii chcemy porozmawiac :D
Wezme kredyt na chate, wynajme i bede miala z tego jakos przecietnie 600-700 funa miesiecznie na czysto, siedzac na dupie
I przynajmniej spora czesc kosztow przedszkola pokryje - mysle w tym kierunku. Kochana, jakbym sie "zaspokoila" zwykla praca na etat, nie wiem jako ekspedientka, manicurzystka itp to tak samo bym biedowala jak w Polsce.

szczegoly - jaki matol ze mnie