(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
19 августа 2011
Konto usunięte: Jak będzie mi się chciało, to później przepiszę Ci przepis mojej mamy :)
Z racji tego, że jest duszno i obrzydliwie, nawet nie chce mi się ruszyć
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
19 августа 2011
Konto usunięte: to jeszcze doplacic bedziesz musiala, chyba, ze nie zarejestrujesz firmy ale to akurat przestepstwo, wiec jak urzad skarbowy Cie dopadnie to sie nie wyplacisz :D
zawsze moze sie zarejestrowac jako instytucja charytatywna i brac datki czy jakies tam darowizny
zawsze jest jakis legalny sposob, zeby podatkow nie placic
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
SoDope
19 августа 2011
massacre: najlepiej na swiecie kryje EL double wear
massacre
19 августа 2011
Konto usunięte: niech mnie ktos przytuli :-(
uspokoj sie, jak twoj z gipsem do oltarza pociagnie, to bedzie sexy wygladal, wiesz jak jakis bohater wojenny ja bym mu jeszcze na garnitur jakie pagony przyszyla
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
AvantQueTuDis
19 августа 2011
Konto usunięte: u mnie zimno jest, oddaj troche stopni
Tu zapowiadają nawałnice z gradem, a gdzieś tam nad ranem mini trąba przeszła
massacre
19 августа 2011
Konto usunięte: noga do gipsu, jade do szpitala
a brat musi zostac w szpitalu bo cos z zebrami ma, pewnoe pekniete albo zlamane.
o szok !
mam nadzieje, ze bedzie wszystko okiej :*
agoosiaaa
19 августа 2011
Konto usunięte: Tu zapowiadają nawałnice z gradem, a gdzieś tam nad ranem mini trąba przeszła
uuuu :/ chociaz w sumie fajnie snieg w srodku lata
ale traby to juz niebardzo
chyba pierwszy raz w zyciu dostalam bana na hyde a przynajmniej nie pamietam wczesniejszych
massacre
19 августа 2011
Konto usunięte: bo mam na chacie tylko self raising flour, moge nia zastapic make + proszek do pieczenia? bo w sumie to na to samo wychodzi
self raising flour dobra jest do ciast, ja jednak dodaje zawsze proszek do pieczenia, mimo wszystko :)
massacre
19 августа 2011
Konto usunięte: najlepiej na świecie to kryje prawdziwy gips
to malo smieszne, jej chlop naprawde bedzie mial gips
Aneczka17f
19 августа 2011
massacre: slyszalam, ze jest spoks
Ja go używam już jakieś 4 lata i jestem zadowolona, poza tym że mógłby troszkę lepiej matować ale kryje doskonale.
Aneczka17f
19 августа 2011
massacre: slyszalam, ze jest spoks
Ja go używam już jakieś 4 lata i jestem zadowolona, poza tym że mógłby troszkę lepiej matować ale kryje doskonale.
AvantQueTuDis
19 августа 2011
Konto usunięte: uuuu :/ chociaz w sumie fajnie snieg w srodku lata
ale traby to juz niebardzo
No nie bardzo.
Ogólnie nie przepadam za burzami.
Może padać, nawet mocno, ale grzmoty
Czytałam ostatnio, że komuś piorun zabił osiem krów, a one były źródłem dochodu.
Konto usunięte: chyba pierwszy raz w zyciu dostalam bana na hyde a przynajmniej nie pamietam wczesniejszych
Ja dostałam raz w życiu tam bana, pamiętam :D
agoosiaaa
19 августа 2011
massacre: self raising flour dobra jest do ciast, ja jednak dodaje zawsze proszek do pieczenia, mimo wszystko :)
ostatnio robilam nalesniki i kupilam, bo chcialam grubsze, wyszly normalnie kozackie placki
Aneczka17f
19 августа 2011
massacre: NY to tylko malutka czastka USA, nie sadzisz? :)
NO tak masz racje, mi się w NY nie podoba za bardzo ale za to Pensylwania mmm zajebiście ;)
agoosiaaa
19 августа 2011
Konto usunięte: No nie bardzo.
Ogólnie nie przepadam za burzami.
Może padać, nawet mocno, ale grzmoty
Czytałam ostatnio, że komuś piorun zabił osiem krów, a one były źródłem dochodu.
masakra :/ ogolnie pioruny sa niebezpieczne
Konto usunięte: Ja dostałam raz w życiu tam bana, pamiętam :D
musze sobie zapamietac, by nie przyznawac sie juz tam do fantazji seksualnych