malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: @Massacre to mam kupić revlon colorstay czy revlon photo ready czy jak on sie tam nazywa?

Ja bym postawiła na photo ready Choc jak pisałam ostrożnie zeby ci maska nie wyszła! Mega mocno kryje, musisz rozem/bronzerem potem kombinować ;)

Color stay nie wiem jak na tlustej skórze. Ja mam sucha a po nim sie świece - nie strasznie ale mimo wszystko

Nie masz jak wypróbować obu? Testery czy Cos?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

feuliette
feuliette
  19 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To wszystko twoje ?

chciałabym :zakochany:
xXBlondDreamsXx
xXBlondDreamsXx
  19 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chciałabym

czyżby coś stało na przeszkodzie ?:and::woot:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeśli masz niedoskonałości to ja bym wzięła Colorstay, bo Photo Ready przede wszystkim odbija światło, a moim zdaniem przy trądziku to nie jest dobry pomysł. Ale to wg mnie.

Moze masz racje, w sumie nigdy nie uzywalam na sobie az tak mocnych podkladow kryjacych a zebym na wlasnym slubie nie wygladala jak kukła, bez wyrazu itp

massacre
massacre: Ja bym postawiła na photo ready Choc jak pisałam ostrożnie zeby ci maska nie wyszła! Mega mocno kryje, musisz rozem/bronzerem potem kombinować ;) Color stay nie wiem jak na tlustej skórze. Ja mam sucha a po nim sie świece - nie strasznie ale mimo wszystko Nie masz jak wypróbować obu? Testery czy Cos?

w PL podobno go jeszcze nie ma, mysle ze COLORSTAY sie nada, tym bardziej ze ja zawsze mocno matuje twarz pudrem sypkim wiec swiecic sie nie bede, mam jeszcze bibulki.
Martitta
Martitta
  19 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w PL podobno go jeszcze nie ma

Jest już od dawna :) Nawet ostatnio się nad nim zastanawiałam w drogerii.
Martitta
Martitta
  19 августа 2011
massacre
massacre: a bym postawiła na photo ready Choc jak pisałam ostrożnie zeby ci maska nie wyszła! Mega mocno kryje

No faktycznie:

Btw. siedzę z farbą na łbie, odcień ciemniejszy niż mam - jasny popielaty bląd. Zobaczymy co wyjdzie :mrgreen:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 августа 2011
Martitta
Martitta: Jest już od dawna :) Nawet ostatnio się nad nim zastanawiałam w drogerii.

to co gadaja ze to nowosc w USA, nawet na allegro :crylol:

Martitta
Martitta: No faktycznie:

CUDO :zakochany:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 августа 2011
Martitta
Martitta: jasny popielaty bląd.

BLOND*** znaczki
Martitta
Martitta
  19 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to co gadaja ze to nowosc w USA, nawet na allegro

Taki chwyt marketingowy albo cuś :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: CUDO

No fajny, chyba zakupię ale na zimę. Teraz wolę coś lżejszego. Ale na jakieś wyjścia jest ok.
Martitta
Martitta
  19 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: BLOND*** znaczki

Fakt. Z rozpędu byki strzelam. masakra :zonk:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 августа 2011
Martitta
Martitta: Taki chwyt marketingowy albo cuś

wprowadzanie konsumenta w błąd :nie:

Martitta
Martitta: No fajny, chyba zakupię ale na zimę. Teraz wolę coś lżejszego. Ale na jakieś wyjścia jest ok.

żeby tylko za bardzo nie obciażał, najlepiej to postanowilam ze kupie oba i wybiore ktorys na ten dzien, raz sie zyje
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 августа 2011
Martitta
Martitta: Fakt. Z rozpędu byki strzelam. masakra

zdarza sie najlepszym :ziober2:
Martitta
Martitta
  19 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wprowadzanie konsumenta w błąd

W 90% przypadków tak jest :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: żeby tylko za bardzo nie obciażał, najlepiej to postanowilam ze kupie oba i wybiore ktorys na ten dzien, raz sie zyje

Masz rację. Co Ci zależy. Potem powiesz najwyżej który lepszy :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: zdarza sie najlepszym

A daj spokój. Wstyd jak uj. Idę spłukiwać bo mi się blond chyba na mózg rzuca ;)
Martitta
Martitta
  19 августа 2011

Wyszedł faktycznie jasny popielaty blond, coś jak mój naturalny. Ale i tak ocenię jutro w świetle dziennym czy jest ok. mam nadzieję, że się nie przestraszę i nie będę musiała farbować ponownie :and:

feuliette
feuliette
  20 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czyżby coś stało na przeszkodzie ?

wszystko ;D
mam kilka lakierow a matka się już drze . Ogólnie ściana fajnie wygląda ;o
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.