Konto usunięte: przy cerze z problemami
dlatego zaznaczylam, ze u mnie jest spoko, bo mam cere raczej sucha i nie mam z nia zadnych problemow, a wiem ze Marta ma cere tlusta...
Konto usunięte: W jakim wieku dzieci moga uzywac np. normalnych plynow do kapieli czy zeli pod prysznic, a nie specjalnie przeznaczonych dla dzieci, wie ktos?
ja mojego przestalam kapac w plynach niemowlecych typu johnson jak skonczyl 2 lata, choc czasem kupie bo ladnie pachnie i go lubie :)
w kazdym badz razie tak czy siak kupuje mu dalej dzieciece, juz dla starszych dzieci, zeby nie szczypalo go nic w oczy. Mi sie wydaje ze im pozniej tym lepiej, wykapalam go pare raze w zwyklym plynie nic sie nie dzialo. Grunt by nie uzywac plynow perfumowanych (np takich w zestawach z perfumami) bo zawieraja alkohol i moze piec.
Konto usunięte: wlasnie nie chce go uczulic czasem na nic
nie wydaje mi sie zeby go to uczulilo

dobrze przestawiac stopniowo na nasze dorosle rzeczy tak jak np zwykly proszek do prania, bo moze sie okazac na odwrot nadmierne "dbanie" moze oslabic skore na dzialanie zwyklej chemii w przyszlosc - ale na tym to ja sie akurat tak nie znam. jestes dosc jasna, jak twoj syn jest taki jasny jak ty, to na pewno ma wrazliwsza skore niz moj.
Konto usunięte: Moja kumpela była w 9-tym miesiącu ciąży, w zeszłym tyg. była na usg i wszystko było ok, 3 dni temu przestała czuć jego ruchy, dziecko zmarło... Coś strasznego, nie wyobrażam sobie co ona przeżywa...
moja kumpela stracila corke w zeszlym roku :C po porodzie, wszystko bylo ok, lekarze schrzanili sprawe... Zaszla znowu, ma termin na wrzesien/ pazdziernik - ciesze sie, ze dala rade - ja nie wiem czy po czyms takim zdecydowalabym sie tak szybko na dziecko