Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
22 августа 2011
styka51: Uwaga oto moje dzieło:
goraca suczka
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre
22 августа 2011
wrzuce sobie ta focie na fotke - ciekawe czy mi ja wykasuja, ze niby fejk?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
pijana
22 августа 2011
styka51: Uwaga oto moje dzieło:
Mega !
styka51
22 августа 2011
Konto usunięte: pięknie
Dziękować :D
[color=violet]kurna I LOVE THIS FORUM normalnie
iFeelSoLost
22 августа 2011
Konto usunięte: Mega !
podbijam
pijana
22 августа 2011
massacre: wrzuce sobie ta focie na fotke - ciekawe czy mi ja wykasuja, ze niby fejk?
styka51
22 августа 2011
Babsy: jakies 500, 600 m i znalazlabys tesco;) dedukyje, ze na slubie w takim razie bylas moze u sw. Ducha kawalek dalej:D?
Nie... na ślubie byłam na ul. Brzozowej u Matki Bożej Nieustającej Pomocy...
Babsy: ale dupencja:D
Brałabym na sucho :D
massacre: wrzuce sobie ta focie na fotke - ciekawe czy mi ja wykasuja, ze niby fejk?
Łahahahaha :D
Pierwszy raz śmieję się w głoś siedząc na forumie :D
massacre
22 августа 2011
o mam! tylko nie zglaszajcie, jestem ciekawa kiedy sie skapna
juz nikt nie powie, ze jestem gruba
massacre
22 августа 2011
Konto usunięte: http://www.youtube.com/watch?v=oeoPtz0F2Ck
Pamiętacie tą bajke? Ja ją miałam nagraną na video i kurcze tak sie wzruszyłam jak to zobaczyłam
ja do dzisiaj sie wzruszam jak ogladam bajki Disneya
Piekna I bestia, mala syrenka, kopciuszek, zakochany kundel... achhh spiaca krolwena
iFeelSoLost
22 августа 2011
massacre: ja do dzisiaj sie wzruszam jak ogladam bajki Disneya
Piekna I bestia, mala syrenka, kopciuszek, zakochany kundel... achhh spiaca krolwena
masakra, chciałabym wrócić do tamtych czasów.. moja była akurat ta ulubiona i jeszcze spiąca królewna.
styka51
22 августа 2011
massacre: o mam! tylko nie zglaszajcie, jestem ciekawa kiedy sie skapna
Hahahaha !
Mocne w uj
massacre: ja do dzisiaj sie wzruszam jak ogladam bajki Disneya
Dawno nic Disneya nie oglądałam... oprócz Donalda...
Muszę sobie coś sciągnąć na kompa ;)
pijana
22 августа 2011
A teraz praktycznie wszystkie bajki robią w 3D, to już nie ma tego uroku co kiedyś wg mnie
iFeelSoLost
22 августа 2011
Konto usunięte: A teraz praktycznie wszystkie bajki robią w 3D, to już nie ma tego uroku co kiedyś wg mnie
mnie w ogole wkuwia ze duzo filmow fajnych robia w 3D nienawidze na 3d chodzic, brzydzi mnie ubieranie tych okularow