Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 300 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Wiesz...dobrze reprezentujesz nasz kraj na Wyspach :D
Nie no, dzień szczerości mam :D
Nieee.. no ja mu pokazałam tylko Twoje focisze... Ogólnie stwierdził, że fajną figurę masz i że fajnie byłoby Cię po tyłku poklepać, bo ze mną nie jest tak fajnie jak kiedyś ;c
Dobrze, że na okres mi się zbiera, bo mokro bym miała;p
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
DUPECZKI, A TERAZ TAK POWAZNIE, JAK MYSLICIE
Ile kolesi czyta temat i siedzi teraz cicho by nas nie sploszyc tylko czekajac dalej na jakies gole czesci ciala.... ?????
Ile kolesi czyta temat i siedzi teraz cicho by nas nie sploszyc tylko czekajac dalej na jakies gole czesci ciala.... ?????
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: a wiesz, ze wczoraj rozmawialismy z moim na temat drugiego bobo, co bedzie jak bedzie dziewczynka?
bukuje sie do lekarza na sobote, wyjmuje z siebie antykoncepcje i jechana
Jak bedzie dziewczynka to mam ochote ja nazwac na Twoja czesc i czesc wszystkich hot Sylwii
Dzieki za ta laurke
Kochana jestes :****
Na a na co Wam drugi chłopiec? :D
Oby dobrze wszystko poszło, mogę nawet trzymac kciuki.
Hahaha, gdybyś nazwała ją moim imieniem byłabym zaszczycona, naprawdę

:**
massacre: chociaz tu sie nie zgodze, wiesz jak mnie krecisz
wlasnie, poka dupe - Ty sie kwalifikujesz
a w ogole myslalam o Tobie wczoraj wieczorem na temat tego stroju wiesz koszula kapelusz na styl nocnego klubu
to sobie wyobrazilam Ciebie i z ta grzywka co mialas
normalnie wygladalabys 1000000 razy lepiej niz Demi Moore w Striptease
Coś tam obiło mi się o uszy, ale teraz już będę wiedział :D
a tam, kto by chciał moja dupe oglądac, chociaż może dam tu jakieś zdjęcie, ale to później jak się ogarnę troszki

aż dziś albo jutro z okazji nudy ubiorę się tak i wstawię focisza, jak będzie jakiś normalny, bo kto wie jak będę tak wyglądac :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...