Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 367 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Niedawno miałam nick Ulrich, miał być Herman, ale był zajęty, miałam nawet w avie królika o imieniu Herman z jednego programu z 4fun tv :P :chwalę się:.
Prinz: nooo wreszcie ktos kto lubi Niemcy! ile ja tutaj polakow spotkalem co tak narzekaja i zle im w niemczech
To niech wyjadą jak im tam źle

Najbardziej mnie wkurza, jak ludzie nie lubią Niemiec ze względu na historię, to dopiero głupie.
no wlasnie, w Polsce miod i mleko

Patrishia: Najbardziej mnie wkurza, jak ludzie nie lubią Niemiec ze względu na historię, to dopiero głupie.
mnie tez, polacy tez grabili i napadali ;] przeraza mnie ze duzo 'wyksztalconych' studiujacych ludzi prezentuje poglady pelne nienawisci.
'dlaczego ich tak nie cierpisz?' bo nienawidze ich za wszystko, kazdego bez wyjatku

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Poza metaforą, to to akurat mamy dobre

Prinz: mnie tez, polacy tez grabili i napadali ;] przeraza mnie ze duzo 'wyksztalconych' studiujacych ludzi prezentuje poglady pelne nienawisci.
'dlaczego ich tak nie cierpisz?' bo nienawidze ich za wszystko, kazdego bez wyjatku
Nie ma to jak polska duma- nienawidzę Niemców, ale pójdę im myć gary za pieniądze, albo podcierać dupy niemieckim staruszkom, ale i tak ich nienawidzę

Anglia też nas w uja zrobiła, Francja, Włochy, Litwa, no i nawet o nienawiści do Rosji się mniej słyszy ; ) Polska to taki piękny kraj, szkoda, że tyle tu baranów. : )
dla mnie mleko to mleko, roznicy nie ma :)
Patrishia: Nie ma to jak polska duma- nienawidzę Niemców, ale pójdę im myć gary za pieniądze, albo podcierać dupy niemieckim staruszkom, ale i tak ich nienawidzę (Nie mam nic do owych prac, praca jak praca, tylko o podejście mi chodzi).
dokladnie, znajomi myli gary niemcom, a po przyjezdzie 'nienawidze niemcow' ciekawe czy by tak powiedzieli swojemu pracodawcy

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.