Konto usunięte: Aaaa :-) bo wlasnie slyszalam ze jakis czas trzeba odczekac, 3 mies to bardzo szybko myslalam ze dluzej to trwa.
Moja kolezanka tez tak miala ona miala cos z jajnikami i musiala takie zastrzyki z hormonami brac i wlosy jej po tym wypadaly, lyse placki sie robily. I tez wlasnie 3 razy poronila a potem zaszla bez problemu, dzidzius zdrowy. :-)
Bratowa mojego Manka urodziła pierwszego syna jak miała 24 lata, zero problemów nic... Od tamtej pory kochali się bez zabezpieczenia i nie zachodziła (ma 31 lat teraz), wszyscy jej mówili, że może coś jest nie tak. A ona, że ma prace i jej wystarczy jedno dziecko. Nawet na żadne badania nie poszła, teraz poczuła, że chce dziecko, to poszła na badania... I z hormonami ma jakieś problemy... Brała leki, kochała się tylko w dni płodne, zero alkoholu, papierosów nic. Zaszła w ciąże, na serio takiej szczęśliwej jej nie widziałam, no i poroniła w 3 msc. Teraz sama stwierdziła, że jednak głupia była, że wcześniej nie zaczęła się starać, bo teraz coraz trudniej może być...