Konto usunięte: Słyszeliście o skandalu w Top Model ?
nie, o polska edycje chodzi?
Konto usunięte: Patrząc na zachowanie tych dziewczyn to dziwię im się trochę z jednej strony,że tak łatwo dają sobą manipulować i za przejście do następnego etapu są w stanie wiele zrobić i pokazać.
a ja sie nie dziwie. laski aspirujace do miana modelek i biorace udzial w tego typu programach wg mnie nie naleza do tej rozgarnietej rzeszy kobiet, sa ograniczone, zdesperowane i zrobia wszystko by pokazac dupe na wybiegu. Modelka to zawod sam w sobie przedmiotowy - tak czy nie? Nie zarabiaja "rekoma" nie zarabiaja "glowa" zarabiaja na zycie calym cialem robiac za wieszaki do ubran. Powinny sie przyzwyczajac do przedmiotowego traktowania, bo ich zawod sie z tym wiaze. Gdyby ktoras tego nie chciala to by powiedziala NIE. Nie mam zamiaru litowac sie nad "biednymi" dziewczynkami tylko dlatego, ze nie wiedza co to asertywnosc... I jak to sie mowi "okazja czyni zlodzieja" - to samo tyczy sie facetow - postaw im przed nosem atracyjna fizycznie tepa dziewuszke - wiadomo, idiota tylko by z niej materaca na sperme nie zrobil.
Konto usunięte: Moja mama
MILF MILF MILF !!!
Konto usunięte: ale na fejsie widzialam ten kod :)
nie mam badyszopa na fejsie