Konto usunięte: Czak pytam ja Ciebie.
Jak zwykle oczywiście moje słowa zostały przekręcone ( tak mniemam), bo nie sądzę,by dorosła osoba miała problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Raz napisałem, że lepiej massacre by lepiej na tym wyszła, jak wyłączyła by komputer, kończąc te swoje durne ataki na moją osobę i poświęciła ten czas np dziecku. Oczywiście teraz będzie mi to wypominane, że niby do Kościoła ją wysyłam, zaraz może jeszcze napisze,że najlepiej to by było jakby w domu cały czas siedziała

. Na hipokryzję nie ma rady.
Prinz: teraz nic nie pieszcze kotus :D
Hamuj się. Bekę miałem z Ciebie jak zgasił Cię w nowszym temacie Wiadomo, a Ty nawet nie odszczekałeś :) Macho z Ciebie taki z mięśniami i z klatą

. Mocny w gębie jesteś i tyle.
massacre: robisz sie monotematyczny, juz ci to pisalam. no rzuc jeszcze tym swoim standardowym tekstem, ze kobiecie w moim wieku, z dzieckiem nie wypada nabijac na forum i idz juz sobie bo powiewa od ciebie nuda
Ja się robię monotematyczny? To z Tobą ostatnio jest kiepsko. Nie stać Cię na żadną ripostę, na żadną racjonalną wymianę zdań. Po 3 dniach dopiero rzucasz ,że jestem monotematyczny. Wysil się ,wymyśl coś lepszego,albo zwyczajnie w świecie daj sobie spokój. Ty z Prinzem tworzycie kółko wzajemnej adoracji i te wasze wspólne poczynania śmieszą i żenują nie tylko mnie( wielu innych użytkowników tego forum także) :)